Gör egna klistermärken

Gör egna klistermärken

Klistermärken är lätta att fästa och du kan använda dem nästan överallt. Dessutom går de att ta bort utan att man skadar det som har varit under. Därför ska du göra egna klistermärken till olika tillfällen.

Gör reklam för företaget

Som företag är det viktigt att man gör reklam för sig själv. Detta kan de allra flesta hålla med om. Om man inte gör reklam för företaget kan det vara svårt för andra människor att få information om att det existerar. Det är även bra att visa vad företaget gör och arbetar lokalt när man har möjlighet att göra det. Därför bör du delta vid evenemang och mässor och dessutom se till att dela ut klistermärken vid dessa tillfällen. Det som är positivt med just klistermärken är att de enkelt sprids och på så sätt ser till att göra reklam för dig som företag var de än sitter. Det blir därmed inte bara direkt reklam till kunden som får det utan även indirekt reklam till alla som ser klistermärket efter att det klistrats upp.

 

gor egna klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(181.00x179.00 mm)

gor egna klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(115.00x137.00 mm)

Överraska ditt barn

De flesta barn älskar klistermärken. Detta är ett som är säkert och många barn samlar till och med på klistermärken. Det innebär en ständig jakt efter nya klistermärken och det kan vara svårt att hitta klistermärken som barnet blir nöjd med när det redan har många olika. Här finns ett stort sortiment med klistermärken och det finns garanterat någonting som ditt barn inte redan har i sortimentet. Dessutom har du tillfället att göra dig själv till världens bästa förälder. Du kan nämligen även designa egna klistermärken till ditt barn. Låt det bli en rolig överraskning och överraska ditt barn med roliga klistermärken eller låt det bli en rolig grej som ni gör tillsammans. Barnen kan rita bilder som sen blir klistermärken. Sitt ned tillsammans med ditt barn och skapa de mest fantastiska klistermärkena som världen någonsin har skådat.

Använd klistermärken med reklam för ditt företag eller privat

Man kan använda klistermärken vid flera tillfällen. Som företag bör man göra det för att visa att man existerar lokalt. Privat kan de användas till att överraska barnen med egendesignade coola märken eller låt barnen rita egna motiv.

Göra egna klistermärken

Klistermärken är kanske inte det första du tänker på att du vill göra om du tänker på att vara kreativ och att skapa någonting själv. Underskatta dock ej underhållningsvärdet eller nyttan här! Att göra egna klistermärken kan vara mer givande än vad du tror. Vad sägs om att göra ett märke av ditt favoritlag, ett märke med namnet på din bättre hälft eller kanske ett märke med en helt egen teckning?

Var ska man klistra fast märkena?

Det finns en hel del olika platser där du kan sätta dina egna klistermärken. Ta bilen till exempel, hur ballt vore det inte göra ett eget klistermärke med ditt favoritlags logga på och sedan sätta det bak på din bil för att representera ditt lag? Vore det inte också lite kul att klistra på en massa olika typer av hemmagjorda märken på kylskåpet, på gitarren, på datorn eller på övriga apparater i hemmet som till exempel brödrosten eller kaffekokaren?

Hur kan man göra egna klistermärken?

Signlabs erbjuder denna tjänst. Vi både säljer färdigdesignade klistermärken eller låter dig göra dina egna designer. Du kan välja bland olika former och stilar. Sedan kan du skapa egna motiv direkt på vår hemsida eller ladda upp en egen bild som vi sedan trycker på ditt klistermärke. Att göra ett eget klistermärke går fort och är enkelt. Efter beställning trycker vi dina klistermärken skickar de hem till dig. 

Överraska någon du tycker om med klistermärken

Att göra egna klistermärken är alltså väldigt snabbt, enkelt och billigt. Du lägger ner max några minuter och vi sköter resten. Välkommen att prova!