Gör dekaler med egen design

Dekaler för hem och företag.

Alla tycker om olika saker och vill visa det på olika ställen. Vissa visar gärna upp hur stor familj man har med en dekal på bilen. Andra vill ha en "varning för hunden" dekal på dörren. Skaffa en dekal som visar det du vill.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

dekaler som Plastskylt Färgtryck

Dekaler | Plastskylt Färgtryck

(222.00x166.00 mm)

dekaler som Plastskylt Färgtryck

Plastskylt Färgtryck

(185.00x146.00 mm)

Flera olika användningsområden

En dekal är som ett klistermärke, en plastig framsida och klister på baksidan. Skillnaden är att dekalen tillverkas med en laminerad framsida som ger en produkt som håller i flera år.
Den klistriga baksidan används för att fästa dekalen där man vill att den ska synas. En dekal kan sitta på baksidan av datorskärmen, på bilen eller ytterdörren. Dekaler finns att hitta i en mängd olika storlekar och former. Designen på olika dekaler varierar mer än formerna och storlekarna. Här kan du lätt välja en som passar dig, både i hur dekalen ser ut och hur den är utformad. Där finns flera olika att välja mellan, från de som kan sättas utanför ditt hus och markera att ni inte vill ha reklam eller för att varna för hunden, till mindre dekaler som kan klistras på datorn eller i bakrutan på bilen. Efter att du gjort ditt val går det enkelt att beställa hem din dekal.

Gör en personlig dekal

Hittar man inget som passar eller man hellre vill ha en egen dekal går det naturligtvis att designa en egen variant. Det går att göra en egen design eller att välja en befintlig och modifiera den. Till exempel kan du sätta en bild på just din hund på en färdig "varning för hunden" dekal, eller sätta ditt eget efternamn över en "välkommen" dekal. Passar inget kan man själv ta fram både egen text och bild till sin personliga dekal. Gör man en egen är man säker på att just den dekalen är unik och ingen annan av grannarna kommer att ha en likadan på deras dörr eller brevlåda.

Det går även att göra små dekaler som sätts på datorer eller surfplattor, varför inte sätta barnens namn på datorn de tar med till skolan?

Beställ dina egna dekaler, välj bland färdiga eller designa egna

Här kan du smidigt beställa en färdig dekal, eller designa en egen som passar just dig. Dekaler kan klistras på allt från brevlådan till dörrar. Visa att du har hund, barn eller märk upp din dator.