Välkommenskyltar

Skylt med texten välkommen.

Välkommenskylten är populär både hos privatpersoner och företag. För vem blir inte glad av att hälsas välkommen hem till en vän, in i en butik eller till ett företag? Hos oss kan du designa din alldeles egna skylt med texten ”välkommen”.

Välkommen till oss

Ett varmt välkomnande är alltid trevligt oavsett om du blir välkomnad i butiken, på arbetsplatsen eller när du kommer hem till den där vännen som du inte har träffat på ett tag. Ett välkomnande gör oss glada och det blir genast enklare och tryggare att vara sig själv och berätta om vad det var du sökte i butiken eller hur resan till vännen varit. Genom att ha en skylt med texten ”välkommen” så ger du besökaren på ett snabbt och enkelt sätt ett trevligt bemötande innan personen ens har hunnit knacka på dörren.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

valkommen skylt som Träskylt

Välkommen skylt | Träskylt

(200.00x200.00 mm)

valkommen skylt som Plastskylt Gravyr

Välkommen skylt | Plastskylt Gravyr

(330.00x80.00 mm)

valkommen skylt som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(330.00x80.00 mm)

valkommen skylt som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(200.00x170.00 mm)

 

Skyltens design

Eftersom en välkommen skylt är så trevlig och passar lika bra vid butiken och ingången till företagslokalerna som den göra hemma på en vanlig hustomt så finns den också i mängder av olika designer. Varje plats ger sitt eget intryck och skylten måste smälta in i den övriga miljön för att det ska bli så snyggt som möjligt och för att du som hängt upp skylten ska kunna ge sprida den där trevliga känslan som du är ute efter.  Inte varje företag vill ha en skylt som ser likadan ut som hos ett annat företag och inte heller vill alla husägare det. Därför kan du skapa din egen skylt hos oss. Du väljer helt och hållet vilket utseende den ska ha och kan exempelvis välja om skylten ska vara i trä, metall eller plast. Vill du inte designa skylten själv kan du välja bland de tusentals färdiga designerna som finns på vår hemsida.

Skylt för dörren

Om du söker efter en skylt att hänga upp på din dörr där det står “välkommen” på så kan vi lösa dina problem åt dig. Hos oss kan du nämligen designa din alldeles egna skylt på ett snabbt och billigt sätt online, men det är också möjligt att välja bland de tusentals färdiga designerna.

Välkommen skylt till dörren

Första intrycket sägs vara något av det viktigaste när det kommer till att ge andra en bild av sig själv. Därför kan det vara en bra idé att köpa en välkomst skylt till din ytterdörr, det ger nämligen ett intryck av att ditt hem är välkomnande och ett härligt ställe att vistas på. Vill du dessutom ha en personlig skylt med ditt alldeles egna budskap så är det någonting som vi kan hjälpa dig med. Hos oss är det nämligen möjligt att designa egna skyltar. Vill du ha en extra stor skylt? Eller kanske en som är i regnbågens alla färger? Det är inget problem för oss.

Bestäm vad det ska stå på skyltarna

Det absolut populäraste är att beställa en skylt där det står “Välkommen” eller “Welcome”, men det går även att göra skyltarna än mer personliga genom att skriva exempelvis “Välkommen till familjen Andersson”. Du själv kan även bestämma vilket typsnitt du vill ha. Skulle det vara fint med ett snirkligare typsnitt? Eller kanske ett typsnitt inspirerat av Harry Potter? Du väljer helt själv. Det är även möjligt att ha med olika symboler på skylten. Vad sägs om ett litet hus till exempel? Eller varför inte ett hjärta? Är det så att du hellre vill välja bland de tusentals färdiga designerna så går det också bra.

Välkommen-skyltar - ge gäster ett vackert bemötande!

Välkommenskyltar är ett trevligt sätt att välkomna gäster och besökare till ditt hem, butik, företag eller annan plats där man välkomnar människor. Du har chansen att göra ditt välkomnande personligt, vänligt och inbjudande genom att själv designa eller välja både skrift och layout. 

Olika välkommen skyltar

Många skriver kanske endast kort och gott "Välkommen" på sin skylt. Genom att skriva något mer kan man göra att välkommenskylten blir tydligare och ännu mer inbjudande. Har du en välkomstskylt hemma kan du kanske skriva något som lockar till ett leende!

Ska skylten vara i företagsmiljö kan man gärna skriva lite information om medarbetares namn, funktionen avdelningen eller funktionen det fyller eller någon annan beskrivning. Kommuner har ofta en välkomstskylt som hälsar besökare till kommunen välkomna. De har ofta någon bild på staden eller något som symboliserar den, och stadens slogan. En kommuns välkomstskylt kan göra att de gör ett minnesvärt intryck på besökaren även om denna endast kör förbi staden. 

Beställ en unik välkommenskylt

Skyltar är oftast gjorda av antingen trä, någon slags metall eller plast. En träskylt kan ha tryck eller en vacker gravyr. När man väljer material är det viktigt att tänka på om skylten kommer att vara i inomhus- eller utomhusmiljö. Ska skylten placeras utomhus ska den inte vara av en metall som riskerar att rosta eller av obehandlat trä som kan förstöras av väder och vind.

Vissa online butiker låter dig beställa välkommenskyltar där du kan välja och vraka mellan otaliga material, utföranden och färger och dessutom ger dig möjlighet att välja vad det ska stå. Några väljer gärna ett klassiskt utseende på skylten medan andra jobbar för att vara originella och påhittiga, du hittar något för varje smak. 

Välkommen skylt som dörrskylt

Vad skulle kunna passa bättre till ditt hem eller ditt företag än en dörrskylt med texten "Välkommen"? Hos oss kan du själv designa en sådan skylt, så att den passar just dig. Vill du går det även beställa utifrån de färdiga designerna som finns på vår hemsida. Allting till ett förmånligt pris.

Varför ska du ha en välkommen-skylt på dörren?

En dörrskylt med texten "Välkommen" är någonting som får ditt hem eller ditt företag att verka mer inbjudande, speciellt för de som inte har varit hos dig tidigare. Det är en snygg inredningsdetalj som dessutom bidrar till att det första intrycket blir positivt. Så att skaffa en dörrskylt med texten "Välkommen" är någonting vi starkt rekommenderar. För att skylten ska passa för just dig och dina behov är det möjligt att designa skylten helt själv hos oss. Allting sker på ett snabbt och enkelt sätt via internet och möjligheterna är oändliga.

Bestäm själv vad det ska stå på skylten

Vill du ha en dörrskylt där det står någonting mer än bara "Välkommen"? Det är inga problem, det är till och med rätt vanligt att lägga till namn på de personer som bor i huset eller namnet på företaget. Om du vill ha en stor, liten eller lagom stor skylt så är det också möjligt att fixa. För att dörrskylten ska passa i den tilltänkta miljön är det viktigt att tänka på färger och att det ska passa ihop med den övriga miljön och vem har bättre koll på hur det rum eller den byggnad som skylten ska fästas på ser ut än du? Du kan välja bland alla möjliga färger. Alltifrån vitt till guld, turkos, lila och mycket mycket mer. Är det däremot så att du inte vill designa en egen skylt så har vi tusentals färdiga designer som du kan välja bland.

Ge besökare ett varmt och personligt bemötande

Välkommenskyltar är ett trevligt sätt att välkomna besökare, gör det gärna på ett personligt och välkomnande sätt! Många företag låter dig designa skylten själv. Låt därför fantasin flöda!

Söker du efter en skylt till dörren där det står “Välkommen” på? Hos oss kan du designa en egen skylt, allting till ett billigt pris via internet.