Namnskylt undersköterska

Namnskyltar som ger trygghet

Arbetar du som undersköterska och vill förnya dina arbetskläder med en ny namnskylt? Har du titeln som chef och vill att hela avdelningen, sjukhuset eller äldreboendet ska få glänsa i matchande skyltar? Oavsett om du vill beställa flera namnskyltar eller bara en ger vi möjligheten till båda alternativen. Med snygga namnskyltar till en eller flera undersköterskor som arbetar inom vård och omsorg gör arbetet ännu roligare. Skylten bidrar också till ett gott intryck.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt undersköterska | Namnskylt

(66.00x50.00 mm)

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt undersköterska | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt undersköterska | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt

(50.00x50.00 mm)

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt underskoterska som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x50.00 mm)

Namnskylt med information

Vill du veta mer om våra namnskyltar? Välkommen att läsa vidare.

Praktiska, snygga och smarta namnskyltar är viktigt inom vården. Det är minst lika essentiellt att skylten sitter på plats. Fäst namnskylten antingen med en militärklämma, magnet eller med en nål. Arbetar du i ett högt tempo kan en militärklämma vara att föredra. Välj därför smart – köp en namnskylt som passar ditt tempo. Praktiska skyltar är också viktigt. Arbetet som undersköterska innebär att handskas med allt från människor till medicin men även olika, både mindre och större föremål. Det ska med andra ord inte vara jobbigt och svårt att bära en skylt. Tänk därför på att välja en skylt som är praktisk – inte för stor, inte för tjock och inte för tung. Det ska kännas smidigt att arbeta. Snygga skyltar är roliga skyltar. Det blir roligare att jobba med en skylt som verkligen syns och som kan göra patienten glad. Välj en design som passar dig eller hela avdelningen. Bolla med mönstrade eller enfärgade bakgrunder, olika typsnitt och passande symboler. Det kan vara viktigt att tänka på att det ska vara tydligt samtidigt som det ska vara snyggt. Vi har ett stort sortiment med olika färdiga namnskyltar med snygg design, beställ en rakt av eller designa en egen.  

 

Namnskylt för undersköterskor – varför?  

Arbetar du inom äldreomsorgen eller på ett stort sjukhus? Oavsett vilken avdelning eller vilken miljö du befinner dig i är en namnskylt ett bra sätt att bli ihågkommen. Det är inbjudande och tryggt för patienten att möta ett namn och titeln som undersköterska. Patienten behöver då inte ställa onödiga frågor om namn och titel utan kan känna sig trygg med att ha tillgång till informationen nära. Patienten ges en chans att memorera namnet eller snabbt titta på skylten ifall de glömmer bort det. En namnskylt är perfekt rent informativt både för nya och gamla patienter, som besöker både ofta och sällan. En skylt är också inbjudande ifall den är snygg. Färger, symboler och typsnitt är roligt att bolla med rent visuellt. Det kan också vara bra för att bryta av olika texter med olika typsnitt eller stilar, som namn och titel. Färger eller symboler kan hjälpa till att styra vilken avdelning du arbetar på. Det skapar en tydlighet som är essentiell! Låt dig själv som undersköterska lysa lite extra med en ny namnskylt eller inspirera en hel avdelning eller varför inte ett helt sjukhus till att beställa nya skyltar? Varför ska du då äga en skylt? Det är praktiskt, snyggt, smart, tryggt och inbjudande! Tveka inte - beställ en eller flera skyltar direkt online.