Kattskyltar

Kattskyltar för alla ändamål

Katter är en självklar del av familjen och förtjänar således en personlig namnskylt som exempelvis kan finnas vid matskålen eller sitta på kattlådan. Förutom de unika namnskyltarna är det många kattägare som införskaffar en varningsskylt för att informera trafikanter om att katter rör sig i området. På marknaden finns oändligt många varianter av kattskyltar, men självfallet kan man skräddarsy sin egen skylt efter såväl kattens som ägarens behov.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

Varningsskyltar för katter

En av de allra vanligaste skyltarna när det kommer till katter är varningsdekaler. Dessa populära kattskyltar har som syfte att upplysa trafikanter om att ta det lugnt eftersom katter rör sig fritt inom området. I många fall utformas varningsskyltarna enligt samma modell som vägskyltar, men med vissa skillnader. Den traditionella varianten har en gul bakgrundsfärg och mitt på skylten finns en svart siluett av en katt. Ett annat omtyckt alternativ bland kattägarna är en övergångsskylt med kattmotiv eller texten ”Lekande Katter – Kör Sakta”.

Praktiska kattskyltar

Om en katt springer bort känns det tryggare för kattägaren om denne har en praktisk kattskylt fäst på halsbandet. På skylten kan det exempelvis stå kattens namn och ägarens telefonnummer. En annan skylt som till och med kan vara livräddande är den med texten ”Rädda oss vid fara”. Genom att ha en sådan kattskylt på till exempel bilen eller ytterdörren kan utomstående hjälpa till att föra katterna i säkerhet om olyckan är framme.

Med tanke på att alla katter har en egen personlighet kan det vara trevligt att lyfta fram dessa genom att designa en unik kattskylt. På så sätt blir skylten både rolig och personlig, samtidigt som man får en snygg produkt vars utformning matchar ens önskemål. För att nämna ett par exempel kan man göra kattskyltar med fraser såsom ”Här bor busiga katter” eller ”Varning för lat katt”.