Bordsskyltar

Bordsskyltar vid olika tillställningar

Bordsskyltar kan placeras på restauranger och vid olika tillställningar. De kan till exempel upplysa om kvällens agenda eller om vad det finns för olika typer av viner till maten. Skyltar kan även berätta mer om platsen man befinner sig på.

Informera dina gäster

På varje högklassig restaurang eller annat uteställe är en bordsskylt ett måste. Det ger ett professionellt intryck samtidigt som det kan underlätta för gästerna och för personalen som serverar och tar beställningar. Man väljer själv hur bordsskyltarna ser ut och vad som ska stå på dem eller i dem. Med hjälp av bordsskyltar kan man berätta om de vegetariska alternativen, om husets vin eller varför inte trycka hela menyn på en bordsskylt? Det är även lämpligt att göra reklam på en bordsskylt, till exempel informera om att det även finns möjlighet att hålla konferenser i de lokaler man för tillfället befinner sig i. Bordsskyltar är ett fantastiskt sätt att få ut mer information till gästerna. Många använder även bordsskyltar på bröllop. Det gör det enklare för gästerna att beställa vad de vill ha.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

bordsskyltar som Träskylt

Bordsskyltar | Träskylt

(200.00x70.00 mm)

bordsskyltar som Plastskylt Gravyr

Bordsskyltar | Plastskylt Gravyr

(300.00x60.00 mm)

bordsskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(240.00x240.00 mm)

bordsskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(240.00x240.00 mm)

Dina gäster väljer dessert från en bordsskylt.

Många använder bordsskyltar för att berätta mer om det kaffe och de desserter som de erbjuder efter maten. Det är mycket klokt och ett smidigare sätt för merförsäljning. När man upplyser om desserter och gästerna får chans att i lugn och ro fundera på det, finns det större chans att fler väljer en dessert. De vet nämligen redan vad som finns och har hunnit sitta ned och fundera på det ett tag. På så sätt har det skapats ett sug för en god efterrätt. Se även till att informera om de drycker som ni har tillgängliga och kan servera efter middagen. Genom bordsskyltar kan du se till att få dina gäster att beställa mer av egen fri vilja och utan att fråga dem om det. Det blir på så sätt en mer avslappnad atmosfär.

En bordsskylt ger smidig service på tex restauranger

En bordsskylt är ett smidigt sätt att få ut mer information till gästerna. Till exempel på en restaurang ges smidigt information om vad lokalerna i övrigt används till och om eventuella desserter efter maten.