Förbudsskyltar

Förbudsskylten gör förbudet tydligt

Ett förbud kan aldrig synas för tydligt. Förbudsskylten hjälper dig att på ett tydligt sätt få fram vad det är som inte är tillåtet att göra, något som inte alltid är så lätt. För även om du har informerat om förbudet så hjälper det inte alltid och då blir förbudsskylten ett enkelt och bra sätt att tala om vad det är som faktiskt gäller.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

forbudsskyltar som Aluminiumskylt

Förbudsskyltar | Aluminiumskylt

(290.00x420.00 mm)

forbudsskyltar som Aluminiumskylt

Förbudsskyltar | Aluminiumskylt

(290.00x420.00 mm)

forbudsskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(200.00x200.00 mm)

Designa en förbudsskylt

Förbudsskylten hjälper till att visa mängder av olika förbud. Vill du designa en förbudsskylt? Du kan skapa en egen hos oss som visar precis det förbudet du vill informera om.

Förbudsskyltens syfte

En förbudsskylt kan sitta var som helst. Utanför kontoret för att visa att det inte är tillåtet att röka där, vid din postlåda för att visa att hundar inte får kissa på den eller i en del av ditt företags lokaler där det inte är tillåtet att fotografera. Det finns hell enkelt en hel del olika sätt som en förbudsskylt kan användas på.

Att tänka på vid val av design

Förbudsskyltar brukar alltid vara väldigt simpla, vilket är något som du bör du ha i åtanke då det är enklare att förstå en väldigt simpel skylt. Till exempel brukar färgen röd användas tillsammans med svarta symboler och motiv på förbudsskyltar. Det görs för att svarta symboler och motiv är enkla att förstå och för att den röda färgen varnar.  Direkt vi ser rött så dras vi dit och undrar vad det är vi ser. Därför är rött en passande färg att använda på förbudsskyltar då den hjälper till att varna för vad som inte får ske på denna plats, detta område eller i denna lokal.

Förbudsskyltar

Vill du varna eller upplysa om att något är förbjudet i trafiken? Sätt upp en förbudsskylt! Hos oss kan du enkelt designa din egen skylt eller beställa din favorit från vårt breda sortiment med befintliga skyltar direkt.

Vilken förbudsskylt behöver du?

Förbudsskyltar kan monteras upp av en rad olika anledningar. Till exempel skulle skylten kunna fungera för att markera att det enligt lag är förbjudet att agera på ett särskilt sätt i trafiken eller att beträda ett visst område. Ytterligare exempel på vad skylten skulle kunna upplysa om är att det är förbjudet att ett särskilt vatten inte går att dricka, att det är förbjudet att röka inom ett visst område eller att barn eller varför inte hundar inte har tillåtelse att beträda ett särskilt område.

Oavsett vad förbudsskylten är avsedd att upplysa om är det viktigt att informera om regler och bestämmelser på ett så tydligt sätt som möjligt, för att undvika att riskera säkerheten. Genom att förmedla ditt budskap på ett tydligt sätt med text och genom att låta din skylt träda fram tydligt med färger, storlek och design, gör du ditt allra bästa för att skylten ska fylla sin funktion.

Designa din egen skylt

Eftersom du vet bäst vilket förbud som just din omgivning borde uppmärksammas på ger vi självklart dig möjligheten att enkelt designa din egen skylt. Bestäm själv vilken färg, form och storlek den ska ha. När du är nöjd med din design tillverkar vi skylten helt efter dina önskemål.

Är du intresserad av att se exempel på olika typer av klassiska förbudsskyltar? Hos oss hittar du även ett brett sortiment med befintliga skyltar som du kan välja att beställa direkt.