Akrylskyltar

Ett modernt intryck med akrylskyltar

En akrylskylt är ett mycket bra alternativ till en glasskylt och ger ofta ett exklusivt och modernt intryck. De är mycket snygga att se på och kan därför passa in i de allra flesta miljöer. Akrylskyltar tillverkas ofta i ett genomskinligt material vilket gör att texten kommer att upplevas som svävande. 

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

akrylskyltar som Akrylskylt

Akrylskyltar | Akrylskylt

(150.00x220.00 mm)

akrylskyltar som Akrylskylt

Akrylskyltar | Akrylskylt

(360.00x100.00 mm)

akrylskyltar som Akrylskylt

Akrylskyltar | Akrylskylt

(300.00x200.00 mm)

akrylskyltar som Akrylskylt

Akrylskylt

(260.00x165.00 mm)

akrylskyltar som Akrylskylt

Akrylskylt

(200.00x80.00 mm)

Många användningsområden för akrylskyltar

Akrylskyltar är populära att använda som exempelvis namnskyltar på ett skrivbord eller i en reception. De kan även fästas på väggen om man önskar. Det går att få riktigt stora akrylskyltar och även väldigt små och de ser alltid lika eleganta ut. Akrylskyltar är exklusiva med polerade kanter och det är upp till dig hur du vill ha den och när du designar din akrylskylt får du alltid se hur resultatet kommer att se ut innan du beställer den. Du kan därför ta god tid på dig att designa din skylt och även göra förändringar direkt för att jämföra och därmed komma fram till vad du föredrar.

Viktigt att tänka på med akrylskyltar

Glöm inte bort att när det kommer till akrylskyltar är det väldigt viktigt att ju större skylt desto större text måste du ha. Därför bör man alltid tänka på vilken storlek man väljer på texten en extra gång när man väljer en akrylskylt. Genom att man ser till att texten syns tydligt och att man inte använder sig av för ljusa färger får man garanterat ett bra resultat. Akrylskyltar är lämpliga att ha både inomhus och utomhus och att använda de i kontorsmiljö med samma design på flera platser som tex. kontorsdörrar, toaletter och mötesrum ger ett professionellt intryck.

Akrylskyltar för ett exklusivt intryck

Akrylskyltar ger ett modernt och elegant intryck. Designa din egen akrylskylt med egen text och eventuella symboler.