Varning för hunden-skyltar

Att varna för hunden

I hushåll där det finns en hund finns det ofta en skylt utanför som varnar för hunden. Att varna kan vara ett sätt att uppmärksamma besökare, men det kan också vara ett sätt att få eventuella inbrottstjuvar och andra ovälkomna besökare att vända om.

Att sätta upp en skylt

Att sätta upp en skylt som varnar för hunden kan som sagt vara en bra idé av flera skäl. Så hur går man till väga rent praktiskt? Den händige kanske vill göra sin egen skylt. Då behöver man först fundera på materialval. Ett naturmaterial som trä kan kännas trevligt. Väljer man det så kan det vara lämpligt att impregnera träet väl så att skylten inte multnar och blir ful och oläslig. De flesta väljer dock att köpa en skylt och där finns det många leverantörer att välja mellan. En sökning på nätet eller ett samtal med närmsta hundägare som redan har en skylt är att rekommendera.

En skylt i metall är i de flesta fall mer beständig, men även här gäller det att välja en skylt som inte rostar - annars kommer även den att bli ful och oläslig. 

Slutligen kan man förstås välja plast. Då blir skylten lätt, enkel att hålla ren och håller länge.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

varning for hunden som Plastskylt Gravyr

Varning för hunden | Plastskylt Gravyr

(200.00x80.00 mm)

varning for hunden som Plastskylt Gravyr

Varning för hunden | Plastskylt Gravyr

(160.00x100.00 mm)

varning for hunden som Aluminiumskylt

Varning för hunden | Aluminiumskylt

(200.00x70.00 mm)

varning for hunden som Aluminiumskylt

Varning för hunden | Aluminiumskylt

(200.00x190.00 mm)

varning for hunden som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(82.00x91.00 mm)

varning for hunden som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(200.00x80.00 mm)

varning for hunden som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(200.00x250.00 mm)

varning for hunden som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(200.00x80.00 mm)

Att designa skylten

När det gäller färger så är det förstås lämpligt att välja starka klara färger som syns bra. Tänker man till lite extra så väljer man kanske färger som är lätta att läsa även för den som lider av någon av de vanligaste formerna av färgblindhet, såsom röd/grön-blindhet. När det gäller själva texten så kan man förstås välja "Varning för hunden", men en annan vanlig variant är "Vi bor också här" tillsammans med en bild på djuren som finns i bostaden. Detta handlar om vilket budskap man vill förmedla. Om man sätter upp skylten för hundens egen skull så kanske man väljer "Rädda mig/oss vid fara". Detta för att upplysa omgivningen om att det finns individer att rädda om det t ex utbryter en brand när man inte är hemma. 

Slutligen så är det ok att ljuga lite på sin skylt. Har man en snäll hund så kan man utforma skylten så att det ser ut som den är en ilsken kamphund. Det kan vara smart i områden som ofta drabbas av inbrott.

Varning för hunden

Det finns många anledningar till att man ska sätta upp en "varning för hunden" skylt om man är hundägare. Dels håller det potentiella inkräktare borta då en inbrottstjuv sällan vill stå öga mot öga med en vaktande hund. Samtidigt är det av hänsyn till grannar och personer som ska komma på besök.

Ingång på egen risk

Hundar har olika personligheter och en del hundar är mer av den vaktande karaktären än andra. Det är därför bra att tydligt visa att det finns en hund närvarande för eventuella besökare. Det är samtidigt inte konstigt om en hund skäller på ankomna gäster eller besökare. Det betyder inte att det på något sätt är en farlig hund men det är dock bra om man informerar människor i sin omgivning att det finns en hund. Samt vad det är som gäller innan de kliver in på ditt och hundens område.

En finurlig hundskylt

Många som väljer att beställa en "varning för hunden" skylt väljer dessutom att göra den lite roligare. Ingen känner din hund bättre än du gör och därför kan du varna för en glad och skällande vovve eller för en butter hund med vassa tänder. När du väljer material bör du tänka på om skylten ska vara inomhus eller utomhus. Många beställer endast ett klistermärke som de sätter upp. En favorit i USA är hundskylten "Hunden har ett gevär och vägrar att ta sin medicin". Du väljer själv vad du vill att det ska stå på din skylt och internet har en hel del inspiration att dela med sig av. Det finns därför mycket att välja mellan och det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Gör din omgivning uppmärksam

En "varning för hunden" skylt är det bästa sättet för den som vill hålla inbrottstjuvar borta och dessutom informera eventuella besökare om ens fyrbenta vän.

Varning för hunden skylt

Håll dina ovälkomna gäster borta, genom att utforma en varning-för-hunden-skylt till din ytterdörr. Vi hjälper dig och ser till att både du och din fyrbenta vän blir nöjda!

Människans bästa vän

Hunden är människans bästa vän, det kan både vi och alla hundägare intyga. Vi vill sätta din hund i fokus. Oavsett om du är en erfaren hundägare, nybliven husse eller matte eller fortfarande är i planeringsstadiet inför att skaffa en hund, kommer din hund att vara en viktig del av ditt liv under en lång tid framöver. Och på samma sätt kommer du att betyda väldigt mycket för din hunds välmående.  Vi vill hjälpa dig att rå om din hund på bästa sätt, genom att tillverka en skylt som du kan sätta på ytterdörren, för att visa att din hund bor hemma hos dig.

Skylta med att du har en hund

En skylt som informerar om att du har en hund är ett effektivt stöd av flera orsaker, både för dig och din omgivning. Dels förbereder du dina besökare på vilken filur de kommer att möta hemma hos dig, dels informerar du allergiker om att inte storma in i ditt hem utan förvarning. Dessutom kan en skylt som visar att en hund vaktar ditt hem, hålla ovälkomna gäster borta. Att skylta med att du har en hund medför bara fördelar.

Skyltens utformning

Hur du väljer att utforma din skylt är helt upp till dig. Antingen väljer du bland våra färdiga exempel eller också ger du oss dina egna idéer om färg, form och motiv, så tillverkar vi en unik skylt till dig. Oavsett om du väljer att utforma en klassisk varning-för-hunden-skylt eller pryda din dörr med hundens namn, lovar vi att vi kommer att göra dig och din fyrbenta familjemedlem nöjda.

Varning för hunden skyltar

Med en Varning för hunden-skylt kan du enkelt upplysa folk i din omgivning om att det finns hundar i närheten. Designa din egen skylt hos oss eller beställ en av våra befintliga exempelskyltar redan idag.

Varför varna för hunden?

Genom att markera att det finns hundar i eller omkring dina lokaler skapar du trygghet och visar människor runt omkring dig hänsyn. Du visar också att du tar ditt ansvar som hundägare och att du är mån om din omgivnings säkerhet. Även om just din hund inte skulle göra en fluga förnär finns det alltid skäl att uppmärksamma besökare och förbipasserande på att han eller hon är i närheten. Många hundägare upplever dessutom att skylten fungerar utmärkt för att hålla objudna gäster borta.

Designa din egen hund-skylt

Just din hund har förstås massvis av unika egenskaper som gör att han eller hon är speciell för dig. Passa på att lyfta fram dessa och utforma en egen, personlig varningsskylt för hunden.

Vanligt bland hundägare är att skriva ut framträdande egenskaper hos sin hund på skylten, såsom ”Varning för glad hund” eller ”Även söta hundar har vassa tänder”.  Eftersom du och din hund känner varandra allra bäst är det självklart för oss att låta dig själv designa en skylt som du tycker matchar just din hunds personlighet. Oavsett hur du väljer att utforma din skylt tar vi hänsyn till dina önskemål och skapar skylten precis som du vill ha den.

För dig som vill hitta inspiration har vi även ett stort antal färdiga exempel. Bland dessa kan du välja att beställa ett exemplar direkt eller modifiera det efter vad som passar din hund.

Varför varning för hunden skylt?

Hundar är underbara och uppskattas nog av de flesta människor så länge de är väluppfostrade och vänliga. Det är dock både artigt och ger dig fördelar att upplysa andra om att det finns en hund i huset. En varning för hunden-skylt är det perfekta sättet!

Varför varna för hunden med en skylt?

Som tidigare nämnts hör det till god ton att upplysa andra om att det finns en hund på din tomt, i ditt hus eller lägenhet eller på företagets mark. Detta gäller särskilt om din hund inte är den som kelar med främlingar eller är en vakthund vars uppgift är att skrämma bort obehöriga från din egendom. Även om din hund är av sorten som aldrig skulle skada någon kan det vara ett sätt att få tjuvar och andra obehöriga att hålla sig borta. Vet man om att det finns hundar i ditt hus kan man också ha det i åtanke vid eventuell brand och se till att de räddas. Det är helt enkelt bra både för dig, din omgivning och dina hundar att upplysa om deras existens. Med en skylt slipper någon obehagliga överraskningar.

Gör din egen varning för hunden-skylt

En rolig extra fördel med att varna din omgivning om att du har en hund i huset är att du har chansen att tillverka en dekorativ skylt helt efter dina önskemål. Det finns särskilda webshopar specialiserade på skräddarsydda skyltar och du kan här beställa en skylt i det utförande du önskar. 

Vad det ska stå på din skylt beror på vad du vill förmedla. Har du ett företag och en vakthund vill du säkert upplysa obehöriga om detta. Du kan kort och gott skriva "Varning för vakthunden" eller något mer finurligt. Vill du upplysa om att det finns hundar i huset som ska räddas vid brand kan du ha med detta på din skylt. Du bestämmer vad du vill att din omgivning ska veta om din hund. Du kan självklart också välja en redan färdig design och vid önskan ändra om den lite.

En varning för hunden-skylt är bra för dig och din omgivning

En varning för hunden-skylt är ett perfekt sätt att låta dina grannar, eventuella tjuvar och andra i din omgivning veta att du har en hund. Designa en skylt som har precis den text och det utseende som du önskar!

Skylt varning för hunden

Det finns många anledningar till att man ska välja att införskaffa en "varning för hunden" skylt om man äger en hund eller flera. Dels har det visat sig att det är en mycket effektiv skylt när det gäller att hålla obehöriga borta från gården eller från ditt hem. Det minskar risken för att du ska drabbas av ett inbrott. Dessutom informerar det eventuella besökare och grannar om att det finns en hund närvarande. Det är mycket respektfullt av dig att informera dina grannar om det och det är ett sätt att visa hänsyn. Dessutom ökar det chanserna för att de ska ta hänsyn till dig och låta din hund få vara ifred.

Varna omgivningen för din hund

Alla hundar vill inte ha människor inpå sig hela tiden. En del hundar värnar väldigt mycket om sitt personliga utrymme och det är inga konstigheter med det. De är nämligen liksom människor individer och de vill känna sig bekväma med olika saker. En del hundar är glada i alla människor medan andra hundar är mer reserverade och mycket väl kan ge ifrån sig ett varnande litet bett. Det finns många olika skyltar som du kan välja mellan för att visa att du har hund. Ett brett sortiment av färdiga skyltar finns att välja på, men du kan även designa en egen skylt.

Beskriv din hund med en skylt

Faktum är att ingen känner din hund så väl som du. Därför kan du som exempel sätta upp en skylt där du beskriver din hund som en glad bamse eller som en ettrig liten alligator. Det är helt upp till dig hur du vill designa din skylt. De finns i många färger och det är enkelt att designa en informerande och rolig skylt.

Skapa en personlig skylt för din hund

Vill du att dina grannar och förbipasserande ska respektera din hund och ditt område? Sätt upp en "varning för hunden" skylt. Det finns ett stort sortiment.

Varning för hunden, att välja rätt skylt och budskap

Tänk över varför du vill sätta upp en skylt och välj budskap, material, eventuella bilder och färger utifrån det. Vill du skrämma, informera eller uppmana till hänsyn? Lycka till!