Lasergravyr

Lasergravyr ger skyltar med hög kvalitet.

Vi använder lasergravyr för att producera våra graverade skyltar som tex. Plastskyltar, Träskyltar och Led-skyltar. Detta för att kunna tillverka produkter av hög kvalitet.

Vad är lasergravyr?

Lasergravyr är, som man kan höra av namnet, en form av gravyr men i stället för skärande bearbetning som med tex. en fräs använder man sig av laser vilket gör gravyren finare och man kan gravera på en mindre yta.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

lasergravyr som Plastskylt Gravyr

Lasergravyr | Plastskylt Gravyr

(200.00x201.00 mm)

lasergravyr som Träskylt

Lasergravyr | Träskylt

(236.00x190.00 mm)

lasergravyr som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(236.00x190.00 mm)

Graveringen har blivit bättre med lasergravyr

Förr graverade man genom att hacka eller skära in meddelanden för hand med hjälp av olika verktyg. Detta ersattes sedan med olika finare instrument som gjorde att resultatet blev finare och jämnare. Dock var man fortfarande beroende av en mänsklig hand och det gjorde att gravyren hade begränsningar och kunde variera i storlek. Även om gravyr skedde på små föremål som ringar och smycken kunde resultaten bli olika.

Lasergravyr tar bort den mänskliga faktorn och utför gravyren själv på det material och i det typsnitt som önskas. Det blir jämnare resultat samt att man kan gravera på mindre föremål och det går snabbare. Det enda som behövs är att texten eller bilden som ska graveras programmeras in i maskinen. För att kunna producera skyltar med hög kvalitet används lasergravyr som ger ett professionellt resultat.

Framsteg med lasergravyr

Oavsett om man vill ha glas eller smycken graverade finns det olika sätt att gravera på men lasergravyr har växt fram och tagit över en stor del av marknaden eftersom det ger ett snabbt och snyggt resultat.