Bilskyltar

Bilskyltar som reklam eller på skoj.

Det finns många olika bilskyltar som du kan sätta på din bil för att göra det lite roligare att åka bil. Här finns ett sortiment av färdiga bilskyltar men du kan även skapa din egen.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

bilskyltar som Vinyltext

Bilskyltar | Vinyltext

(500.00x380.00 mm)

bilskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(150.00x150.00 mm)

Bilskyltar med budskap

Bilskyltar kan vara exempelvis den skylt som har texten "Baby on Board", men det kan även vara en skylt som sitter på bilen och informerar om "Övningskörning". King of the Road" är en klassisk bilskylt och vissa föredrar även "Volvoraggare". Sannolikt förstår du poängen med en bilskylt och har redan kommit på många olika egna idéer. Här hittar du ett stort sortiment av färdiga bilskyltar som du enkelt kan beställa hem och därefter sätta upp på din bil. Det finns även möjlighet att skapa din egen bilskylt med den text och de färger som du vill ha. Då kan du göra den riktigt personlig när du smyckar din bil. Ta chansen och gör en egen skojig skylt.

Skämtsamt budskap på bilen

Bilskyltar är roliga och du fäster dem enkelt på bilen, samtidigt kan de användas för att föra ett skämtsamt budskap till dina medtrafikanter, men också seriösa budskap är vanliga.