Magnetskyltar

Har ni tänkt på hur effektiva magnetskyltar är?

Magnetskyltar är skyltar som fungerar som magnetiska remsor som fäster på stål och järn. Det finns flera fördelar med att satsa på magnetiska skyltar. Dels är skyltarna skonsamma mot materialet som de fästs på, dels fäster de väldigt lätt och dessutom går de lätt att flytta omkring på. Vi har magnetskyltar till alla tillfällen. Hör av er till oss med er förfrågan!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

magnetskyltar som Plastskylt Färgtryck

Magnetskyltar | Plastskylt Färgtryck

(500.00x380.00 mm)

Magnetskyltar – en smart investering

Magnetskyltar är smidiga skyltar som kan användas till mycket. Oavsett om ni är intresserade av en magnetskylt till kylskåpet, metalldörren, diskmaskinen eller bilen kan vi hjälpa er!

Flera användningsområden

Vi erbjuder privatpersoner och företag magnetskyltar som kan användas inom flera olika områden. Vilken sorts magnetskylt som passar just er beror på ert syfte med skylten. Ett exempel på en sorts magnetskylt är kylskåpsmagneter. Om ert företag vill nå ut till nya kunder är kylskåpsmagneter ett bra tips att satsa på. Låt oss utforma en kylskåpsmagnet med ert företags logotyp på, så har ni en skylt som både är användbar och kan väcka intresse för ert företag. Varför inte dela ut kylskåpsmagneter till företagets kunder samt nära och kära, som en vänlig gest och samtidigt som smart marknadsföring?

Andra exempel på var ni kan få nytta av magnetskyltar är på metalldörrar, på diskmaskinen, i verkstaden och på bilen. Att göra en magnetskylt till bilen är ett smart drag för företag som vill synas. Med våra magnetskyltar kan ni enkelt fästa företagets logotyp på firmabilen och smidigt flytta omkring skylten utan att påverka billacken.

Oavsett vilken sorts magnetskylt ni är intresserade av, kan vi hjälpa er! Vi lovar er att ni kommer att bli nöjda med era egendesignade magnetskyltar.