Aluminiumskyltar

Aluminiumskyltar håller i alla väder

Letar du efter en skylt med garanterat hög exponering och färgtryck? Beställ en aluminiumskylt! Hos oss kan du enkelt designa din egen aluminiumskylt eller beställa din favorit från vårt breda sortiment direkt.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

aluminiumskyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskyltar | Aluminiumskylt

(220.00x220.00 mm)

aluminiumskyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskyltar | Aluminiumskylt

(225.00x176.00 mm)

aluminiumskyltar som Metallskylt

Metallskylt

(150.00x220.00 mm)

aluminiumskyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(480.00x210.00 mm)

Vad behöver du för aluminiumskylt?

Vid utsatta områden där hållbarheten ställer högre krav är aluminiumskylten ett utmärkt val. Eftersom aluminiumskylten trycks med modern teknik och lamineras klarar den hårt slitage av väder och vind.

Aluminiumskyltar kan användas på många olika ställen där hållbarhet och kvalitet är krav, skylten ger ett professionellt intryck och finns i små till riktigt stora varianter. Företagsskyltar, vägskyltar, byggskyltar och fasadskyltar är bara ett axplock av vad olika typer av aluminiumskyltar kan användas till. Till exempel kan skyltar i aluminium användas för att peka ut en särskild lokal, ett visst husnummer eller varför inte efternamnet på familjen som bor i ett visst hem. Skylten används även ofta som informationsskyltar, exempelvis sådana som anger att något är privat eller att en viss dörr leder in till toaletten.

Oavsett vad för typ av aluminiumskylt som avses har alla typer gemensamt att de är försedda med ett tryck som sedan lamineras för att hålla i många år. Med hjälp av fyrfärgstryck kan du till exempel få din logotyp, text eller bilder tryckt med önskade kontaktuppgifter på ett snyggt och enkelt sätt.

Designa din egen aluminiumskylt

För att du ska kunna få din aluminiumskylt precis som du vill ha den ger vi självklart dig möjligheten att designa den helt själv. När du är nöjd med din design tillverkar vi skylten helt efter dina önskemål.

Är du intresserad av att se exempel på klassiska aluminiumskyltar för att hitta inspiration? Hos oss hittar du förstås även ett brett sortiment med befintliga skyltar som du kan välja att beställa direkt eller modifiera efter eget tycke.