Dörrskylt

Designa din egen dörrskylt

Söker du efter en snygg dörrskylt? Hos oss kan du designa dina egna dörrskyltar eller välja bland de färdiga designerna som finns på vår hemsida.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

dorrskyltar som Akrylskylt

Dörrskyltar | Akrylskylt

(270.00x157.00 mm)

dorrskyltar som Plastskylt Gravyr

Dörrskyltar | Plastskylt Gravyr

(270.00x100.00 mm)

dorrskyltar som Metallskylt

Dörrskyltar | Metallskylt

(175.00x190.00 mm)

dorrskyltar som Plastskylt Gravyr

Dörrskyltar | Plastskylt Gravyr

(270.00x157.00 mm)

dorrskyltar som Metallskylt

Metallskylt

(270.00x157.00 mm)

dorrskyltar som Träskylt

Träskylt

(270.00x100.00 mm)

dorrskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(270.00x157.00 mm)

dorrskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(110.00x20.00 mm)

En dörrskylt kan säga mycket

Dörrskyltar är väldigt vanliga både på ytterdörrar och på innerdörrar och de är ett enkelt sätt att ge information. Dörrskyltar kan exempelvis visa vem som bor i huset, om familjen har hund, vems kontor det är eller var toaletten finns. Det finns alltså en hel del olika varianter på dörrskyltar och förutom att de ska vara informativa så är det också viktigt att skyltarna ser bra ut. Hos oss kan du designa dina egna dörrskyltar och på så vis få de där perfekta skyltarna för just dig.

Anpassa din dörrskylt

Oavsett om du ska ha en eller flera dörrskyltar så kan du anpassa dem precis hur du vill. Vi har mängder av olika mallar som du kan arbeta utifrån och du kan själv välja om du vill använda mallen så som den är, ta bort en del från mallen eller om du hellre vill lägga till någonting på mallen för att den ska bli så som du vill ha den.

Bestäm vad som ska stå på skylten

Hos oss kan du anpassa dörrskyltarna på flera sätt. Du väljer själv hur mycket information du vill ha på. Det gör att du kan göra en skylt där det bara står för- och efternamn eller en skylt där det står både namn, telefonnumer, e-post och position.  Hos oss avgör du helt själv vad just du behöver eller vill ha, men ett tips är att tänka på vad som egentligen behövs och vad som är relevant att ha med.

Roliga dörrskyltar

Lätta upp stämningen på jobbet, i hemmet eller varför inte i föreningslokalen – sätt upp en rolig dörrskylt! Hos kan du enkelt designa din egen skylt eller beställa din favorit direkt från vårt breda sortiment.

Vilken dörrskylt passar dig?

En dörrskylt brukar tala om var dina besökare, gäster eller kunder har hamnat och skulle exempelvis kunna ange vilken familj som bor på andra sidan dörren alternativt vilken restaurang eller butik som håller till där. Du skulle även kunna använda en dörrskylt för att till exempel markera att du gärna avstår från reklam eller varnar för din hund. Hur sakligt och torrt dörrskyltens budskap än är kan du med fördel välja att förmedla det på ett humoristiskt och fyndigt sätt.

Dörrskyltar med komiska inslag blir allt vanligare i såväl privata som offentliga lokaler. Den nya trenden är tydlig – att få sina kunder, besökare eller gäster att dra på mungipan eller rentav bryta ut i skratt är helt klart eftersträvansvärt. Sprid glädje omkring dig du också!

Designa din egen dörrskylt

Du kanske har en idé om hur din dörrskylt kan bli ännu roligare än dem som redan finns på marknaden? Eftersom du vet bäst vilken humor som allra säkrast går hem i ditt hushåll och på din arbetsplats ger vi självklart dig möjligheten att själv designa din dörrskylt. När du är nöjd med din design tillverkar vi skylten direkt efter dina önskemål.

Är du vara intresserad av att se exempel på roliga dörrskyltar som redan finns? Låt dig inspireras av vårt breda sortiment med befintliga exempelskyltar. Bland dem kan du välja en skylt att antingen beställa direkt eller att modifiera så som du vill ha den.

Skylt till dörren

Dörrskylten är en av de vanligaste skyltarna vi har i våra hem och på företag. Dörrskylten kan du designa hur du vill hos oss och du kan göra alltifrån små stilrena skyltar till stora och färgglada.

Dörrskylten i hemmet

Det finns inga regler när det kommer till dörrskyltar och deras utseende. De kan vara stora, små, färgglada och ha alla möjliga olika texter på sig. Oftast brukar det vara ytterdörren som dörrskylten sitter på och då är det vanligast att skriva in efternamn på den familj eller person som bor där. Men det finns andra ställen där dörrskylten också används och ett av dessa ställen är på toalettdörren där texter som ”Toalett” eller ”WC” är det vanligaste.

Dörrskylten hos företag

I företagslokalerna händer det ofta att exempelvis konferensrummet är markerade med en dörrskylt. Det är också mycket vanligt att det sitter dörrskyltar utanför kontoren för att visa vilka som sitter var, vad de arbetar med, deras telefonnummer och deras e-post. Det finns alltså ingen gräns för i vilken lokal en dörrskylt ska användas och vad som ska stå på den. Det enda som markerar en riktigt bra dörrskylt är helt enkelt att den sitter på dörren.

Skapa din egen dörrskylt

Vi erbjuder mängder av olika mallar som du kan använda dig av för att skapa din egen dörrskylt och även andra skyltar. Välj vad det är för skylt du vill göra och kolla igenom mallarna för att hitta en bra grund. Där efter kan du välja att både ta bort saker och lägga till saker på mallen för att skapa dig en perfekt skylt som passar på toalettdörren, kontorsdörren, ytterdörren eller var du än ska placera din skylt.

Dörrskylt i trä

Med en trevlig dörrskylt välkomnar du dina besökare på ett inbjudande sätt. Hos oss kan du enkelt designa din egen dörrskylt i trä eller beställa en befintlig skylt direkt från vårt breda sortiment.

Olika typer av dörrskyltar

Oavsett om dörrskylten hänger på en privat ytterdörr, en butik eller ett företag är den viktig som en första presentation av stället. Skylten kan till exempel tala om var dina besökare har hamnat och skulle förslagsvis kunna ange vilken familj som bor på andra sidan dörren alternativt vilken restaurang eller butik som håller till där.

Beroende på vilket syfte dörrskylten fyller kan den se ut på oändligt många olika sätt. En enkel träskylt med texten ”Välkommen” passar till exempel utmärkt som inbjudande symbol till en mindre butik eller till ett hem. En annan sorts dörrskylt kan placeras ut för att förmedla olika slags information – till exempel hur öppettiderna ser ut för din butik eller vem som sitter var på ditt kontor.

Designa din egen dörrskylt i trä

Visst är det trevligt att bli välkomnad på ett unikt och personligt sätt? Ta tillfället att leva ut din kreativitet och designa din egen skylt efter vad som passar hos just dig. Oavsett hur du vill att din träskylt ska se ut och vilken funktion den avser att fylla skapar vi den helt efter dina önskemål.  Är du intresserad av att se exempel på olika dörrskyltar i trä kan du låta dig inspireras av våra många exempelskyltar. Ur vårt breda sortiment kan du välja att beställa en dörrskylt direkt eller utgå från en befintlig skylt och modifiera den efter vad som passar hos just dig.

Dörrskylt i trä

Är du sugen på en skylt gjord i trä till din dörr? Då har vi lösningen för dig. Hos oss kan du beställa en träskylt som du själv designar eller välja bland de tusentals designer som finns på vår hemsida. Allting på ett snabbt och enkelt sätt online.

Var ska jag ha en skylt i trä?

Är du sugen på en träskylt till barnens rum? Eller kanske en skylt i trä till kontoret? Eller varför inte en skylt till ytterdörren? Det finns många platser där en träskylt passar men ett av de populäraste ställena är till dörren. Där kan du skriva in vem det är som bor i huset och därmed ge ett härligt och välkomnande intryck till de personer som besöker er. Men varför inte ha en skylt i trä till företaget också? Där är det minst lika viktigt att ge ett välkomnande intryck och precis som hemma så fungerar en träskylt alldeles utmärkt.

Designa din egen träskylt

Hos oss kan du utforma din egna träskylt efter dina behov. Vill du ha en stor skylt med graverade bokstäver med en snirkligt typsnitt på? Eller passar det bättre med en mindre skylt med endast ett hjärta på till din dörr? Det är helt upp till dig vad som passar bäst och eftersom du själv kan bestämma bland annat storlek, typsnitt, färg och symboler så är möjligheterna minst sagt oändliga. Vill du hellre välja utifrån de färdiga designerna så är det också möjligt. Allting görs via internet vilket gör det enkelt för dig som kund att i lugn och ro bestämma hur skylten ska se ut och självklart görs det till ett billigt pris.

Sprid glädje med en rolig dörrskylt! Hos oss kan du designa din egen skylt eller beställa din favorit direkt från vårt breda sortiment.