Plåtskyltar

Låt företaget synas med plåtskyltar

Behöver ni en ny plåtskylt till företagets fasad, butik eller kontor? Vill ni låta era anställda glänsa i namnskyltar med bra kvalité? Vad ni än önskar, hjälper vi företag att synas i plåt. Plåt är ett material som är snyggt, stilfullt och slitstarkt. Det är helt enkelt ett bra val att välja en plåtskylt!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

platskyltar som Aluminiumskylt

Plåtskyltar | Aluminiumskylt

(775.00x600.00 mm)

platskyltar som Aluminiumskylt

Plåtskyltar | Aluminiumskylt

(480.00x210.00 mm)

platskyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(775.00x600.00 mm)

Varför plåt?

Varför ska ni välja en plåtskylt? Skyltar av plåt är snyggt, det ger ett exklusivt intryck och höjer ett företags anseende. Plåtskyltar har också kommit att bli omtyckt som inredningsdetalj, vilket inte är konstigt då skyltar av detta slag ger en härlig rustik känsla både till hemmet som till kontoret eller butiken. Vi möter dig både som företag och privatperson.

Olika plåtskyltar

Plåtskyltar är något vi gärna levererar. Skyltarna kan avse en hel del olika ändamål. Har du en butik som ligger lite avsides? Plåtskylten är ett perfekt sätt att visa kunden vägen till butiken. En skylt som är hållbar, tydlig och snygg – som du inte behöver byta ut särskilt ofta. Marknadsför ditt företag med logotypen och information om hur många meter eller kilometer det är till just ditt företag.

Att endast trycka logotypen på skylten är också fint. Använd skylten antingen direkt på fasaden utanför kontoret, butiken eller kanske rent av villan. Det ger en gedigen känsla att mötas av en skylt i plåt, materialet är ett hantverk som funnits med länge och som uppskattas. Har du kunder som letar efter just ert företag kan det vara bra om adressen syns tydligt på fasaden. Använd här en plåtskylt för att synas på bästa sätt. Även parkeringsskyltar, vägskyltar och dörrskyltar går att välja i plåt. Användningsområdena är flera och möjligheterna oändliga. Ni vill kanske visa vart kunden ska parkera, var de inte bör vistas eller vad en anställd eller en avdelning heter. Oavsett syfte och storlek kan vi hjälpa er med skyltar i plåt.

Välj en färdig design av skylten i vårt breda sortiment eller tillverka och designa er egen. Vi möjliggör båda alternativen, allt för att möta just era behov!