Boxskyltar

Boxskyltar

Hos oss kan du enkelt designa din egen boxskylt och bestämma själv vilken information den ska innehålla. Är du intresserad av att se exempel på klassiska boxskyltar hittar du även ett stort antal färdiga skyltar i vårt breda sortiment.

Designa din egen boxskylt

Visst är hästar fantastiska djur? Just din häst har förstås massvis av unika egenskaper som gör att han eller hon är speciell för dig. Varför inte lyfta fram dessa och skapa en egen, personlig namnskylt till hästen?

Är din häst snäll och tillgiven eller kanske lekfull och framfusig? Eftersom du känner din häst allra bäst är det självklart för oss att ge dig möjligheten att designa en boxskylt som matchar hästens personlighet. Söker du inspiration erbjuder vi även ett stort antal färdiga skyltar. Beställ en eller flera av våra befintliga exempelskyltar direkt eller välj att justera dem efter vad som passar just din häst.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

boxskyltar som Träskylt

Boxskyltar | Träskylt

(245.00x170.00 mm)

boxskyltar som Träskylt

Boxskyltar | Träskylt

(260.00x160.00 mm)

boxskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(245.00x170.00 mm)

boxskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(260.00x160.00 mm)

Skylt till stallet

Det finns oändligt många sätt att utforma en boxskylt på. Bortsett från att hästens namn bör stå med finns det inga tydliga normer för hur skylten ska se ut. En vanlig disposition är dock att skriva ut hästens födelseår. Vissa väljer även att låta hästens föräldrars namn stå med. I dessa fall markeras pappans namn med ett E (efter) och mammans med ett U (undan). Somliga väljer även att skriva ut namnet på hästens morfar. Morfaderns namn markeras på skylten med ett UE. Ytterligare varianter är att skriva ut hästrasens särskilda rassymbol eller hästägarens namn. Står hästägarens namn med brukar det markeras med beteckningen Äg eller Ägare. Oavsett vad du vill att din skylt ska innehålla ger vi dig möjlighet att leva ut din kreativitet till fullo.

Gör det trevligt i stallet med boxskyltar på dörrarna in till hästen. På boxskylten kan du informera om allt från hästens namn till fodervärd, ägare och matvanor och hos oss kan du dessutom designa dessa skyltar helt själv.

Boxskylt till din häst

För att göra hästens box lite mer speciell kan du designa din egen boxskylt hos oss. Du väljer själv vad som ska stå på skylten och det kan till exempel vara en idé att skriva in både namn på hästen, ägaren och telefonnumret till dig om det skulle hända någonting.  Det är dessutom väldigt bra att ha en boxskylt för att göra det tydligt för de som inte är i stallet så ofta var varje häst ska stå.

Gör en egen boxskylt

Här kan du enkelt göra en egen personlig boxskylt som du tycker passar både i stallet och till hästen. Att göra en egen skylt hos oss är enkelt. Du kan börja processen med att kolla igenom alla de olika förslagen som finns. Efter det att du hittat en mall som du gillar så kan du ändra i mallen för att få skylten att bli precis så som du önskar. Du kan lägga till och ta bort text och du kan dessutom sätta dit symboler eller figurer. Exempelvis en ritad häst eller en hästsko.

Välj själv material och storlek på boxskylten

Du kan också bestämma hur stor eller liten boxskylten ska vara. Vill du att det bara ska vara en liten skylt på några centimeter eller är du ute efter någonting betydligt större? Materialet är också möjligt att anpassa. Du kan bland annat välja bland boxskyltar i trä, metall eller plast. Allting sker via vår hemsida där du snabbt och enkelt kan beställa hem din skylt. Vill du inte designa din egen skylt? Hos oss kan du välja bland flera färdiga designer.

Boxskylten är en fin detalj i stallet och är du sugen på att designa den själv så har du möjlighet att göra det hos oss. Allting sker snabbt och enkelt via vår hemsida.

Beställ boxskyltar till hästarna

Ge ditt stall den där extra fina detaljen genom att hänga upp boxskyltar. Hos oss kan du designa skyltarna själv och därmed få en skylt som passar perfekt för just dig och din häst.

Varför ska jag köpa en boxskylt?

I de flesta stall så finns de där små skyltarna som hänger utanför boxen och talar om vad hästen som står där inne heter. Det är alltså minst sagt en populär detalj som dessutom kan vara riktigt snygg, men förutom att se bra ut så finns det faktiskt en del nytta med att ha boxskyltar till hästarna. Skylten talar nämligen om för de som sällan är i stallet var varje häst ska stå, något som kan vara väldigt bra att veta om det någon gång är någon som ska ta hand om hästen under en period.

Designa en egen boxskylt till din häst

Hos oss kan du designa din egen boxskylt på ett smidigt och enkelt sätt via vår hemsida. För att skylten ska bli så snygg som möjligt så är det viktigt att den passar in i den övriga miljön i stallet, men det finns även andra saker att tänka på när det kommer till designen av skyltarna. Till exempel så är det viktigt att skylten är tillräckligt stor så att den är lätt att se och det är även viktigt att den är stor så att den inte skyms av grimskaft, schabrak och annat som lätt kan hängas utanför boxen. Vill du inte designa din egen skylt till hästens box? Det finns tusentals färdiga designer på skyltar att välja bland på vår hemsida, så ett tips är att titta runt där så hittar du troligtvis någonting som faller just dig i smaken.

Namnskyltar till hästen

Är du på jakt efter en fin namnskylt till din häst att hänga upp på boxen, vid sadeln eller grimman? Här ges du möjligheten att designa din alldeles egen namnskylt till din häst och du kan göra den perfekt för just din häst.

Varför är det bra med namnskyltar till hästen?

Här finner du jättefina namnskyltar till din häst eller dina hästar. Det finns flera bra anledningar till att köpa en namnskylt till din häst. Till exempel om du har hästen i ett stall med flera andra hästar kan det vara bra att sätta en namnskylt på din hästs box så att alla vet vem det är som bor där. Du kan även sätta upp dessa namnskyltar vid hästens grimma, sadel mm så att alla vet att det är just den hästens tillhörigheter. Genom att dessa namnskyltar sitter uppe skapas det en bättre ordning i stallet och man undviker komplikationer. Skapa din egen namnskylt till din häst även som en fin gest. Du kan göra den mycket fin på många olika sätt genom att exempelvis lägga in ett foto eller fin text till din häst.

Designa din egen namnskylt till din häst

Här får du möjligheten att designa din egen namnskylt till din häst helt själv. Möjligheterna är stora och det enda som stoppar dig är din fantasi. Du kan välja form, storlek, färg, text, typsnitt och mycket mer. Det går också bra att välja vilket material skylten skall vara tillverkad av. Om du skulle vilja ha med en bild på skylten är detta också en möjlighet, allt för att du skall kunna få en så personlig namnskylt som möjligt för just din häst. Vad som skall stå med på din namnskylt får du som sagt välja helt själv. Några exempel på vad som kan vara bra att ha med är hästens födelseår, namn, färg, mor och far, favoritmat, ras med mera. Du kan även välja att skriva något fint citat som visar hur mycket du tycker om din häst. Det är helt upp till dig.

Köp en unik och personlig namnskylt till din häst

Här har du möjligheten att designa din alldeles egen och personliga namnskylt till din häst som garanterat kommer pryda boxen eller väggen. Detta till ett mycket bra pris och snabb leverans, beställ din namnskylt till din häst idag.

Söker du efter boxskyltar till dina hästar? Hos oss kan du designa dina egna boxskyltar på ett snabbt och enkelt sätt via vår hemsida.