Skyltar

Du äger säkert redan en eller flera skyltar av något slag.

Det kan vara en skylt som informerar, visar vägen eller bara ser allmänt snygg ut. Äger du ingen idag kan det vara en bra investering för dig – det finns flera anledningar till att köpa en skylt. Skyltar är ett sätt för företag att synas och kan också vara ett sätt för privatpersoner att dekorera hemmet eller avsäga sig reklam. Anledningarna till att köpa en skylt är flera. Vi hjälper dig att synas!

skyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(191.00x240.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(175.00x195.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(160.00x80.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(260.00x165.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(150.00x150.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(225.00x80.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(210.00x140.00 mm)

skyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(225.00x176.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(300.00x110.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(225.00x176.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(250.00x150.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(250.00x150.00 mm)

skyltar som Plastskylt

Plastskylt

(175.00x190.00 mm)

Vad behöver du för skylt?

Du vet kanske redan anledningen till att du behöver en skylt eller så är du bara sugen på att skylta med dig själv lite extra. Om du redan vet varför erbjuder vi ett stort och brett sortiment med skyltar i olika material, storlekar och design. Du är kanske osäker på de användningsområden en skylt erbjuder eller hur många du kan tänkas behöva? Läs vidare – vi besvarar alla frågor åt dig!

Här, direkt online kan du enkelt beställa en eller flera skyltar. Du väljer material efter behov och önskemål. Välj mellan allt från plåtskyltar till plastskyltar. Storleken på skylten kan vara viktig beroende på vart den ska placeras och användas till. Vi erbjuder olika storlekar på skyltar. Vill du designa din egen skylt? Vi ger dig möjligheten att använda en egen färdig design eller ändra i någon av våra befintliga exempel. Vill du ha en helt färdig design? Vi har flera tusen exempel på färdiga skyltar som du kan beställa direkt.

Skyltar för företaget och hemmet

Skyltar för företaget? När du ska beställa skyltar är det bra att tänka på vilka olika skyltar du kan tänkas behöva. Kanske behöver du någon skylt som visar vägen? Då kan en reklamskylt eller varför inte en plåtskylt vara passande. Vill du glänsa med din eller er logotyp? Då är kanske en skylt i plast eller varför inte plåt det perfekta valet. Behöver du namnskyltar till anställda eller kanske till dig själv? Vi fixar även detta till dig – vi har både brickor och skyltar att synas med. Tänk på att skyltar är bra både när du behöver informera, tydliggöra eller bara synas på ett snyggt sätt.
Ett bra sätt att kombinera reklam och information är att skapa parkeringsskyltar med företagets logotyp. Det ger ett snyggt och professionellt intryck när era kunder kommer på besök.

Skyltar för privat bruk? Vi har skyltar för hemmabruk, oavsett syfte. Du kanske har ett ordspråk du vill trycka upp på en plåtskylt och hänga upp på väggen? Behöver du en ”ingen reklam”-skylt till brevlådan? Vill du tala om vad din gata heter? Skyltar för privat bruk har flera användningsområden. Du kanske vill ha en stoppskylt för obehöriga? Eller en skylt på ytterdörren som varnar för hunden? Det finns flera anledningar till att skylta med en skylt antingen på fasaden, ute på gården eller för inomhusbruk. Skylten kan ses ha ett primärt syfte till att informera eller visa upp något, dock har skylten också kommit att bli ett sätt att inreda. Plåtskylten är ett perfekt exempel på en snygg, rustik och industriell inredningsdetalj.

Skyltar kan med andra ord användas både för privat bruk som för företaget. Det är ett enkelt sätt att synas, informera och stoltsera. Du väljer helt enkelt efter önskemål – vi tillverkar och levererar.

Skyltar- för information och dekoration

Skyltar kommer i många olika utföranden och fyller funktioner som exempelvis information eller vägvisning. De fyller en viktig funktion exempelvis i en stad eller inne i stora byggnader för att underlätta navigering.
Vanliga varianter av skyltar som kombinerar information och dekoration är dörrskyltar, där kan du ange ditt namn, adress eller varför inte en bild på husdjuren. Designa den hur du vill så att den passar just dig och ert hem. 

Uppmärksamma din omgivning med skyltar

En skylt som många har satt upp för att informera är en "ingen reklam tack" skylt. Har du den uppe kommer du att slippa reklam i brevlådan och sparar både tid och på jordens resurser. Med en skylt kan du tydligt förmedla ett budskap. Nedan följer andra användningsområden för skyltar. 

Med en hund i din trädgård eller en vakthund i dina lokaler eller område, kan det vara både hänsynsfullt och till din fördel att upplysa om detta med en skylt. Även om din hund är lugn och väluppfostrad kan det vara bra att låta förbipasserande veta att det finns en hund där. Många gånger önskar man en sådan skylt för att varna oönskade besökare att de inte borde våga sig in på er tomt för att en vakthund väntar. 

Det kan vara fint att designa sin egen personliga namnskylt att sätta på sin ytterdörr, grind, eller port. På arbetsplatsen har man ofta skyltar utanför kontorens dörrar för att upplysa om vem som arbetar där och vilken funktion denne fyller.

Skyltar för olika arbeten

Vid exempelvis vägarbeten, byggarbeten och dylikt är det viktigt att kunna förmedla säkerhetsbudskap på skyltar - exempelvis varna för risker eller omdirigera trafik eller gående till en annan rutt eller på annat sätt upplysa om omständigheter kring en arbetsplats. Finns det på arbetsplatsen maskiner som kan innebära fara vid felaktig användning använder man skyltar för att varna för detta och upplysa om hur man använder redskapet på rätt sätt.

Skräddarsy dina egna skyltar

Skyltar är oumbärliga i ett samhälle för att förmedla budskap och används för många olika ändamål, inte minst dekorativa. Många företag låter dig dessutom designa skräddarsydda skyltar.