Märkskyltar

Vad behöver du för märkskylt?

Hos oss kan du enkelt designa dina märkskyltar. Vi tillverkar och graverar slitstarka och motståndskraftiga skyltar i olika material och utföranden. Gör din specialbeställning hos oss redan i dag!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

Plastskyltar till el-, bygg- eller VVS-installationer

Märkskyltar kan vara tillverkade i en mängd olika utföranden. En typskylt kan till exempel vara infärgad och lasergraverad för att fästas på ett elskåp. Valet av material är ofta avgörande för skyltens utförande. Plastskyltar är exempelvis vanligtvis lasergraverade och

Oavsett om dina märkskyltar är avsedda för exempelvis el-, bygg- eller VVS-installationer erbjuder vi skyltar som är väl anpassade till rätt miljö. Söker du till exempel en skylt som har bra motståndskraft mot värme, slitage och kemiska miljöer är metallskyltar ett bra val. Vår kompetens och långa erfarenhet gör det möjligt att tillverka tåliga skyltar som passar bäst för just dina behov.

Är du i behov av märkskyltar med unik information, såsom serienummer eller logotyp? Vi producerar dina skyltar helt efter dina önskemål.

Designa din egen skylt

Eftersom vår ambition är att leverera märkskyltar som är anpassade efter rätt syfte och funktion är det självklart för oss att låta dig designa din egen skylt. Hos oss designar du enkelt din egen skylt och bestämmer helt själv över skyltens material och utförande. När du är nöjd med din specialbeställning tillverkar vi skylten helt efter dina önskemål.

Är du intresserad av att se exempel på olika typer av märkskyltar? Hos oss hittar du ett brett sortiment med klassiska skyltar i olika format och material. Välj din favorit och modifiera den efter dina behov!

Informativa och praktiska märkskyltar

Märkskyltar kan användas till mycket, bland annat vid VVS och elinstallationer för att markera var elen eller vattnet leder. De kan även användas i bostadsrättsföreningar för att märka ut olika lägenhetsnummer och på så sätt få det att se snyggare och mer professionellt ut. Det är vanligt att man har märkskyltar även på hissar. Märkskyltar är som regel små och de har ofta en mycket praktisk funktion. Meningen är att informera om någonting och på så sätt göra det enklare för andra människor att se vad det är de behöver veta. Det är helt enkelt ett bra och tydligt sätt att dela ut information.

Informativa märkskyltar

En märkesskylt kan även vara att du inte får röka inom ett visst område eller om du så föredrar, en namnskylt. Det är vanligt att märkesskyltar används som namnskyltar då de är i mycket bra storlek och dessutom håller en hög kvalitet. Då märkskyltarna dessutom är av hög kvalitet håller de länge och tål även att rengöras regelbundet utan att de blir otydliga eller försämras i kvalitet.

Små och praktiska skyltar

Du kan designa din egen märkesskylt så som du vill ha den. Då kan du även välja form och storlek samt textsnitt. Tanken är ofta att märkskyltar ska vara små, praktiska och tydliga. Det bör du ha i åtanke när du designar skylten. Den behöver ofta inte vara allt för avancerad utan det är viktigare att den syns och är tydlig. Om du istället designar en namnbricka i form av en märkskylt kan du givetvis ta ut svängarna lite mer än om du är på väg att märka upp ett elskåp.

Märkskyltar medför klar och tydlig information

När du är i behov av märkesskyltar kan du designa din egen. Här finns informativa märkesskyltar för alla områden och tillfällen.