Byggskyltar

Byggskyltar för alla byggprojekt

Med en byggskylt blir det enklare för omgivningen att anpassa sig. Att som byggföretag, stort som litet, informera om kommande och pågående projekt är viktigt. Det ökar säkerheten för människor runt omkring miljön och smidigheten för byggarbetarna!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

byggskyltar som Aluminiumskylt

Byggskyltar | Aluminiumskylt

(1500.00x800.00 mm)

byggskyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(290.00x420.00 mm)

Informera med en praktisk byggskylt på bygget

Byggskyltar är den perfekta investeringen för alla projekt. Informera omgivningen om viktiga datum, vilka som bygger och vad man bör tänka på när man rör sig på området.

 

Olika byggskyltar

Det finns en mängd olika byggskyltar för alla sorters projekt. Både kantvikta och plana finns men också banderoller och bra tillbehör. Dessa varianter skiftar också i storlek och utseende. Allt beror på hur man vill att skylten ska se ut!

Att använda sig av en byggskylt är ett sätt att marknadsföra företaget som bygger men också ett sätt att varna omgivningen. En byggarbetsplats kan vara farlig och bör därför ha varnande skyltar. Både små och stora företag har nytta av detta, oavsett om budskapet är litet eller stort. 

Med en skylt för bygg når man enkelt ut på ett snabbt sätt. Det kan vara bra att placera skylten i en passande höjd, för då har alla trafikanter möjlighet att läsa den.