Rökning förbjudet skyltar

Rökning Förbjuden enligt lag

År 2005 stiftades lagen om att det är förbjudet att röka på serveringsställen i Sverige och sedan 2019 är det även förbjudet att röka på uteserveringar. Trots att de allra flesta känner till lagstiftningen i dag finns det goda skäl till att sätta upp Rökning förbjuden skyltar på barer, restauranger och kaféer. Eller varför inte sätta upp en skylt i ett område där du bara vill skapa en rökfri zon. Med en Rökning förbjuden skylt vägleder du din omgivning att göra rätt!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

rokning forbjudet skyltar som Plastskylt Gravyr

Rökning förbjudet skyltar | Plastskylt Gravyr

(170.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Plastskylt Gravyr

Rökning förbjudet skyltar | Plastskylt Gravyr

(300.00x110.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Aluminiumskylt

Rökning förbjudet skyltar | Aluminiumskylt

(320.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Aluminiumskylt

Rökning förbjudet skyltar | Aluminiumskylt

(170.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Plastskylt Gravyr

Rökning förbjudet skyltar | Plastskylt Gravyr

(175.00x200.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Klistermärke

Rökning förbjudet skyltar | Klistermärke

(115.00x115.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Aluminiumskylt

Aluminiumskylt

(170.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(300.00x110.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Träskylt

Träskylt

(200.00x200.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(170.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Metallskylt

Metallskylt

(170.00x230.00 mm)

rokning forbjudet skyltar som Ledskylt

Ledskylt

(200.00x225.00 mm)

Designa din egen skylt

Vilken Rökning förbjuden skylt som passar just dig beror i första hand på var du ska placera din skylt.  Eftersom du har bäst koll på vad som passar för just ditt ändamål får du hos oss möjligheten att designa din egen skylt. När du är nöjd med din design tillverkar vi skylten helt efter dina önskemål. Värt att tänka på är dessutom att skyltar inte enbart behövs på ställen där det är olagligt att röka. Genom att sätta upp en Rökning förbjuden skylt på ett passande ställe skapar du en rökfri zon där du inte bara slipper röklukt utan också tar hänsyn till allergiker. Särskilt vanligt är det att sätta upp skyltar i områden där glöden på cigaretten lättare kan orsaka brandfara, till exempel vid bensinstationer.

Vill du se exempel på olika typer av Rökning förbjuden-skyltar? Hos oss hittar du ett brett sortiment med skyltar av olika slag. Beställ din skylt direkt eller modifiera en befintlig skylt som du vill.

Varför sätta upp en rökning förbjuden skylt?

Är du en av många som har väldigt ont av rökning, eller vill du visa hänsyn för de som har det? Kanske äger du ett café eller restaurang där du inte vill att folk skall röka? Då är dessa rökning förbjudet-skyltar någonting för dig!

Det kan finnas många platser som man skulle vilja sätta upp en rökning förbjuden-skylt. Dessa platser kan exempelvis vara på caféer, barer, restauranger, hemma hos sig eller annat. Att förbjuda för rökning är inte bara hänsynsfullt mot dig själv utan det kan även vara hänsynsfullt mot andra människor. Det finns som sagt väldigt många människor som har mycket ont av rökning. Detta kan vara på grund av många anledningar, exempelvis att man är allergisk mot röken, tycker det luktar äckligt, är rädd för att andas in den farliga röken, stör sig på att man är elak mot miljön eller för att det finns barn i närheten som inte borde vistas runt folk som röker.

Genom att sätta upp en av dessa rökning förbjuden-skyltar kan du alltså bidra till en mer trivsam miljö, exempelvis på ditt café, restaurang eller annat.

Gör allt du kan för att förebygga brand- och hälsorisker – sätt upp Rökning förbjuden skyltar. Hos oss kan du enkelt designa din egen skylt eller beställa en befintlig skylt direkt från vårt breda sortiment.

Varför köpa just dessa skyltar?

Här finns det ett brett sortiment av rökning förbjuden-skyltar. Det finns i många olika färger, storlekar, former och med olika slags texter och motiv på. Möjligheterna till att hitta just den skylt du söker eller till och med någon ännu bättre är därför mycket stora. Det finns här en skylt som passar för alla tänkbara platser.

Dessa rökning förbjudet-skyltar säljs till ett mycket bra pris. Att köpa skyltar härifrån är ett enkelt, tryggt och prisvärt alternativ där det dessutom erbjuds en mycket snabb leveranstid. Du får alltså dina rökning förbjudet-skyltar hem till dig väldigt snabbt.

Ta chansen och bidra till en mer trivsam miljö genom en av dessa skyltar idag och gör Sverige till en mer rökfri och härligare plats. Det är ett sätt att visa hänsyn på gentemot sina medmänniskor som av många anledningar kan ha svårt för rökning.

Rökning förbudet-skyltar - ett sätt att visa hänsyn

Ja, det finns alltså många bra anledningar till att köpa en rökning förbjudet-skylt. Visa hänsyn gentemot dina medmänniskor din miljö och även dig själv och köp en rökning förbjudet-skylt redan idag!

Behövs rökning förbjudet-skyltar?

Hur uppmanar man som restaurangägare på ett respektfullt sätt sina röksugna gäster att avstå från ett efterlängtat bloss efter måltiden? Ett givet sätt är att använda skriftliga uppmaningar, men få tänker nog på hur mycket trevligare det blir med en personligt designad rökning-förbjudet skylt.

Rökning är numera förbjudet på serveringsställen i Sverige, så är det över huvud taget någon idé att sätta upp förbudsskyltar? Ja, det är det! Utöver att det är ett sanitärt problem med fimpar utanför entrén, handlar det framför allt om att kunna erbjuda en hälsosam miljö för personal och besökare. Överallt där människor äter gott, umgås och dricker alkohol blir gärna rökning för vissa en naturlig och njutbar del av umgänget. Genom att tydligt informera om rökförbudet tar du som ägare ansvar för arbetsmiljön och för besökarnas upplevelse, samt värnar om alla de som lider av olika allergiska besvär. Du förebygger också onödiga tillrättavisanden, som tyvärr uppstår när en kund "ovetande" tänt en cigarett. Till dessa skäl ska också läggas att risken för brand minimeras. Mycket pekar på att lagen om rökförbud också kommer att skärpas i framtiden.

Designa din egen rökning-förbjudet-skylt

Din lokal har sin egen inarbetade stil och atmosfär som uttrycker verksamhetens själ. Använd detta för att utforma en unik och personlig förbudsskylt, så att den upplevs höra ihop med miljön. Skylten kan göras stilren, färgstark, originell eller kanske ha en touch av "retro". En mängd olika typsnitt kan användas, allt för att budskapet både ska gå fram och förmedlas respektfullt. Vill man inte lägga tid på att designa egna skyltar, går det givetvis bra att köpa färdiga modeller efter de färdiga exempel som erbjuds. Det viktiga är att skylten passar verksamheten. Eftersom rökning till viss del kommit att bli stigmatiserat kan det vara bra att lägga ner omsorg på en förbudsskylt. Funktionen är att samtidigt förtydliga den lag som gäller och visa omsorg om alla som vistas i lokalen. Både rökare och icke-rökare. 

En skylt för ett rökfritt område

En rökfri inomhusmiljö upprätthålls bäst genom en tydlig, tilltalande rökning-förbjudet-skylt. Designa enkelt en egen personlig variant eller beställ ett färdigt exemplar redan idag!