Stör ej-skyltar

Skyltar med texten “stör ej”

Söker du efter en skylt med texten “stör ej” på för att hänga upp på dörren? Hos oss kan du designa skylten själv och på så sätt få en personlig och unik skylt. Utformningen och beställningen sker på ett enkelt och snabbt sätt via vår hemsida.

Varför ska jag ha en stör ej-skylt?

Är du less på att folk i tid och otid kommer in på rummet? Eller vill du på ett enkelt sätt säga till andra att de inte ska knacka på för tillfället? Då kan en skylt med texten “stör ej” vara guld värd. Med hjälp av en sådan skylt talar du på ett enkelt och effektivt sätt om för förbipasserande att det för tillfället inte är lämpligt att kontakta dig. Skylten kan exempelvis vara bra att ha på kontoret så att du kan sätta upp den när du är i ett viktigt telefonmöte eller har väldigt mycket att göra, men skylten passar också till dig som driver ett hotell eller liknande. På hotell brukar det vara uppskattat av gästerna att kunna säga till när de inte vill att städningen ska ske till exempel. Ytterligare ett ställe där skylten med texten “stör ej” passar är hemma. Där kan skylten ge dig möjlighet till en stund för dig själv så att du hinner med att exempelvis betala räkningar utan att bli avbruten hela tiden.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

stor ej skylt som Plastskylt Gravyr

Stör ej skylt | Plastskylt Gravyr

(278.00x106.00 mm)

stor ej skylt som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(252.00x220.00 mm)

Designa din egen stör ej-skylt

Hos oss kan du designa din egen skylt med texten “stör ej” på. Många väljer att göra så att skylten kan hängas på handtaget men det finns även andra varianter. Till exempel så kan du ha en skylt som du hänger upp i en tråd längs med dörren eller en som sitter bredvid dörren och på väggen istället. Du kan själv bestämma bland annat storlek, färg och vilka symboler som ska vara med på skylten.

Stör-ej-skyltar

Varje hotell och varje tonåring behöver en rad med stör-ej-skyltar. Skyltarna hjälper till så att man sannolikt får vara ifred när man behöver det mest av allt. Skyltarna informerar om att varken städning eller besök önskas.

Smidigt på hotell och konferens

På hotell så bör det finnas minst en stör-ej-skylt på varje rum. På så sätt kan gästerna placera den utanför dörren när de inte önskar städning eller av annan anledning vill vara ifred på rummet. På så sätt så kommer de att ha en bättre trivsel och man behöver inte knacka på för att se om det går bra att städa för tillfället. Skyltarna håller även andra oinbjudna gäster borta.

Stör-ej-skyltar kan även vara lämpliga på konferens och möteslokaler där man diskuterar viktiga saker. Varje chef bör ha en egen skylt för att informera om att denna sitter i viktigt möte eller sysslar med någonting annat viktigt. En stör-ej-skylt effektiviserar arbetet och ser till att du får mer gjort när du behöver det som allra mest. Det är helt enkelt en effektiv lösning för alla som någon gång vill vara ifred.

Designa din egen skylt

Även varje tonåring är i behov av en stör-ej-skylt. Många tonåringar vill vara ifred och blir trött på att syskon och föräldrar ständigt kommer in på deras område. Med hjälp av en stör-ej-skylt så kan tonåringen be om att få vara ifred istället för att slänga ut någon från rummet. Vilket är betydligt mer effektivt.

Stör-ej-skyltar finns i många olika storlekar och stilar. Du kan även designa din egen skylt. Om du väljer att designa en egen skylt så kan du får den precis så som du själv vill ha den. Du kanske önskar dig en färgglad skylt, en unik eller en stilren skylt. Variationerna och möjligheterna är oändliga. Valet av skylt beror givetvis på vart den är tänkt att vara. Många hotell piffar med fördel till stör-ej-skyltarna och gör dem mer roliga.

Informera om att du vill vara ifred

Ibland vill man helt enkelt vara ifred, då är det lämpligt om man använder sig av en stör-ej-skylt för att informera om det. Här finns ett stort utbud att välja mellan.