Namnskyltar / Namnbrickor

Visa upp ditt namn med en namnbricka

Vad kan en namnskylt användas till? En namnskylt har olika användningsområden. Är du egenföretagare? Då vill du kanske skylta med ditt namn antingen på fasaden till butiken, kontoret, huset eller varför inte på dig själv. Är du företagare inom en viss bransch? Namnskylten är ett bra sätt att tydliggöra både namn, efternamn, företagsnamn och/eller personens titel. Vill du visa vad någon eller något heter antingen privat eller för företaget? En namnskylt fungerar lika bra till hunden och ytterdörren som till olika avdelningar eller dörrar.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(80.00x23.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskyltar | Namnskylt

(50.00x50.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskylt

(50.00x50.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskylt

(70.00x30.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskyltar som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

Namnskylt beroende på syfte

Beroende på vilket syfte namnskylten har kan det vara viktigt att ha en del i åtanke. Det finns skyltar som bör ha mer information än andra beroende på vad du vill kommunicera.

Är din skylt till för kunden? Det kan vara tryggt för kunden att veta vad du heter. Vare sig du har en viss titel eller bara vill informera om vad du heter. I butiksmiljöer kan det exempelvis vara bra för kunden att tillkalla dig som biträde med ett namn. Det inger ett mer familjärt och tilltalande intryck både av dig och företaget. Namnskyltar fungerar också bra för att visa upp din eller er logotyp. Arbetar du som tandläkare eller läkare? Namnskyltar inom vården är viktigt, oavsett om du är läkare, sjuksköterska eller undersköterska. Det tydliggör för patienten vad just du är specialist på och det är en trygghet att visa patienten vad du heter. Det kan också vara till fördel att använda namnskyltar på dörrar eller olika avdelningar för att patienten ska veta vart de ska gå eller vart de kommer.

Vill du synas med ditt namn privat? Att använda sig av namnskyltar är ett enkelt och snygg sätt att tydliggöra allt från vad hunden eller katten heter till vad familjen har för efternamn. Det är även snyggt med en namnskylt på dörren in till barnens rum eller varför inte på toalettdörren? Det är ett sätt att tydligt informera om namn eller plats vilket kan vara bra, inte bara för ett företags kunder utan även för privatpersoners gäster. Namnskylten kan med fördel placeras på allt ifrån innerväggar till fasader och brevlådor.

Namnskyltar - Att tänka på

Det kan vara bra att tänka hur namnskylten ska fästas beroende på vad den ska användas till. Ska skylten fästas på kläderna kan det vara bra att välja ett sätt att fästa beroende på vilka kläder som används och hur ömtåliga dessa är. En namnbricka som fästs på kläder kan utrustas med både militärklämma, nål eller magnet. Det kan vara en fördel att använda sig av magnet om användaren har fina kläder så de inte förstörs. En militärklämma eller nål kan vara perfekt till arbetskläderna som tål lite slit, exempelvis inom yrken som läkare, sjuksköterska eller tandläkare. Vår storsäljare är namnskyltar i plast som är hållbara men också lätta och bekväma att bära på kläderna.

Tänk också på vilken information som är viktig att ha med på namnskylten. Vissa titlar bör kanske nämnas medan andra kan bli överflödiga. Design är också en viktig del – låt företaget eller du som privatperson synas på rätt sätt med rätt färger och rätt typsnitt. Vi erbjuder dig ett sortiment med flera exempel på färdig design för din namnskylt. Du har också möjlighet att designa din egen skylt med önskad färg, typsnitt och text.

Att bära namnskyltar kan vara viktigt i många sammanhang, vare sig det gäller ditt företag, dina barn eller dig själv. Här finns ett brett utbud av namnskyltar och du ges även möjligheten att helt designa din egen namnskylt.

Varför ska man använda sig av namnskyltar?

Det finns mängder av olika tillfällen då det kan vara bra att använda sig av namnskyltar. Det är väldigt viktigt inom vissa yrken, exempelvis vården, hotellbranschen, försäljning och många fler. Det beror bland annat på att kunderna eller patienterna skall känna sig tryggare på platsen genom att de vet vem som tar hand om dem eller vem det är de möter. Man kan bland annat skriva förnamn, efternamn, det representerade företaget och yrkesroll så att personerna man möter enkelt får se. Det kan även vara bra om vidare situationer skulle uppstå och man behöver veta vem man har pratat med eller vem man skall prata med. 

Att ha namnskyltar fyller en väldigt representativ roll för företaget på exempelvis mässor. Genom att företagets namn står på namnskylten ser personerna på mässan att du representerar dem vilket kan vara väldigt bra för företaget.

Funktion och design

Självklart är det viktigt att tänka på namnskyltarnas utseende men man får absolut inte glömma av dess funktion. En namnklämma skall vara fin och tydlig men den skall även kunna fästas på kläderna på ett bra sätt. Här finns det därför mängder av olika varianter att välja mellan, exempelvis militärklämma, nål eller magnet så att du kan anpassa dem efter vilka kläder de skall sitta på så att dessa inte förstörs.

Här ges du möjligheten att designa dina egna namnskyltar för att just du skall kunna få exakt den namnskylten du vill ha. Du får helt välja text, typsnitt, storlek, färg, form och mycket mer. Saker som kan vara bra att ha med på namnbrickan kan vara för- och efternamn, yrkesroll, företag med mera, men det är helt upp till dig vad du vill skall stå på den.

Namnskyltar med både utseendet och funktionen

Hur du vill ha dina namnskyltar ligger helt i dina händer och du ges stora möjligheter att få just de varianter du vill ha och detta till ett mycket bra pris. Välkommen och beställ dina fina och funktionsdugliga namnskyltar idag.

Namnskyltar är bra till mycket och underlättar i flera situationer, särskilt för företag. Skyltar med medarbetarens namn, titel och företagets namn gör kunden trygg direkt. Det blir enklare att kommunicera och tillfråga rätt person med en namnskylt som visar vägen.

Behöver ni nya namnskyltar?

Behöver du och dina medarbetare nya skyltar? Investera i skyltar med olika eller lika fästen beroende på vad ni föredrar och vad som passar era kläder. Designa efter egna önskemål eller köp skyltar med färdig design. Dekorera gärna namnskylten med medarbetarens namn, titel och företagets namn alternativt logotypen. 

Att bära en namnskylt underlättar, särskilt inom serviceyrken. Att ta emot en patient på en vårdcentral eller en kund i en butik blir enklare med en namnskylt. Kunden eller patienten får också upplevelsen av att ni hör ihop om alla medarbetare bär samma form av skylt men med olika innehåll. 

Skyltar är också väldigt bra inom andra yrken och tillfällen, som på kontoret eller på mässan. Att bära en namnskylt är ett sätt att marknadsföra sig själv och företaget på ett snyggt sätt. 

Passa på att skylta med medarbetarna och företaget - ett praktiskt och snyggt sätt att marknadsföra sig.

Olika typer av namnskyltar

Färgglada eller svartvita? Runda eller rektangulära? Militärklämma, magnet eller nål? Det finns en mängd alternativ att välja på. Något som kan vara bra att tänka på när man väljer namnskyltar är vad som passar yrket, branschen och företaget i sig. 

Arbetar man exempelvis på en arbetsplats med mycket rörelse behöver man något som verkligen sitter fast. Det kan vara bra att diskutera fästena med varje medarbetare för att höra vad varje person föredrar. Någon önskar kanske ett fäste med nål medan någon annan vill ha en militärklämma. 

Verkar man inom en bransch som är lekfull eller kanske strikt? Inom en lekfull bransch kan det kanske vara önskvärt med lite färg, medan det inom en striktare bransch krävs en mer minimalistisk design. Man kan också välja att designa skylten i enlighet med företagets färger på logotypen, vilket skapar ett genomgående intryck. 

Låt endast fantasin sätta gränser när ni ska designa era namnskyltar!

Snygga och praktiska namnskyltar till alla

Skylta med företaget! Namnskyltar är ett praktiskt och fint alternativ oavsett bransch, yrke och företag. Designa era egna skyltar och välj fäste efter behov.

Namnskyltar till billigt pris

Det finns fler användningsområden än vad man kan tro för en namnskylt och en hel uppsjö av olika modeller och stilar beroende på var den ska passa in. Här följer några tips när du letar efter bra men samtidigt billiga namnskyltar.

Olika sorters namnskyltar

Namnskyltar har ett tydligt syfte - den visar upp ett namn och ibland även titel eller annan relevant information i sammanhanget. Vanligtvis används de inom arbetslivet men kan också vara bra att ha till event eller liknande situationer där det bör vara enkelt att få reda på någons namn. En namnskylt kan antingen fästas på kläder, ställas till exempel på skrivbordet på kontoret eller hängas vid dörren för att nämna några exempel. Beroende på vad man vill att den ska utstråla för personen den gäller går det att välja mellan många olika material, form, typsnitt och gravyr. En lyxig känsla behöver dock inte kosta mycket. Det finns en uppsjö av billiga namnskyltar som ändå signalerar ut att det här är en viktig person och skapa ett intresse hos andra. Allt detta genom en liten skylt.

Namnskyltar med unik design

Många väljer att lägga ner lite tid på att välja namnskylt istället för att bara beställa första bästa de ser. Nu för tiden erbjuder många sidor på internet tjänster där man i lugn och ro kan designa en namnskylt helt själv och välja fritt gällande storlek, form, material, typsnitt med mera - allt detta går att kombinera på en mängd olika sätt. För den som känner att detta mest är omständligt och tidskrävande finns det flertalet färdiga alternativ att välja mellan också, där alla garanterat kan hitta något som känns tilltalande för ändamålet. Oavsett hur man väljer att göra går det alltid att hitta en unik namnskylt till ett väldigt lågt pris och få den levererad direkt hem till brevlådan. Skyltarna skapas snabbt efter beställning och levereras på ett säkert sätt till önskad adress.

Hitta billiga namnskyltar med personlig prägel

Här hittar du billiga namnskyltar med en unik känsla som passar för just dig. Välj själv material och design och få hem din nya skylt direkt i brevlådan. Gör både vardagen och arbetslivet lite roligare med en namnskylt!