Namnskylt sjuksköterska

Skylta med ditt yrke

Skylta med ditt yrke som sjuksköterska! Att synas med en snygg, personlig och tydlig namnskylt inger förtroende. Låt hela avdelningen matcha med samma namnskyltar eller låt personalen glänsa i skyltar med olika design.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

namnskylt sjukskoterska som Namnskylt

Namnskylt sjuksköterska | Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskylt sjukskoterska som Namnskylt

Namnskylt sjuksköterska | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt sjukskoterska som Namnskylt

Namnskylt sjuksköterska | Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskylt sjukskoterska som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x35.00 mm)

namnskylt sjukskoterska som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

Vem är du?

Det ska vara roligt att arbeta och extra roligt blir det klart med en snygg namnskylt. Det är inte bara snyggt utan inger också ett gott intryck. Yrket som sjuksköterska innebär möten med nya människor varje dag vilket gör att det blir viktigt att visa upp sitt namn och sin titel. Både nya och gamla patienter känner en trygghet genom att möta en namnbricka med information de enkelt kan lägga på minnet. Det är därför en fördel att använda en namnskylt som sitter på sin plats och som talar om vad du som sköterska heter och vilken titel du besitter. En skylt som talar om vem just du är.

Att bära en namnskylt är ett enkelt sätt att kommunicera med patienten. Det är en trygghet för patienten att få information om namn, yrkestillhörighet och/eller avdelning. Det är ett förtroendeingivande sätt att skapa kontakt och ger patienten en möjlighet att memorera informationen på skylten. Patienten kan ha frågor efter sitt besök eller behöver av någon annan anledning komma i kontakt med samma sjuksköterska eller avdelning igen. Det är därför bra att använda sig av namnskyltar. Det finns då ingen risk för missförstånd eller onödiga frågor.

Namnskyltar behöver inte endast verka som en och en fästa på arbetskläderna. Skyltarna kan också användas för att döpa ett visst team eller ett visst skift på avdelningen. Namnskyltar kan även fungera som skyltar för att namnge avdelningar, fikarum, väntrum eller behandlingsrum.

Namnskyltar som är personliga

Personliga namnskyltar är roligare än dassiga, mörka och tråkiga skyltar. Vi erbjuder ett lager av designförslag för just din skylt eller till hela avdelningen eller varför inte hela sjukhuset? Välj en färdig design eller skapa er egen. Stäm gärna av vilka regler som gäller på just din avdelning eller ditt sjukhus innan du väljer att beställa en egen design bara för dig.

Layouten på skylten kan spela roll. Färger kan exempelvis skilja en sjuksköterska på en avdelning från en annan. Det kan vara rena bakgrundsfärger som blått, grönt eller gult men det kan också vara en mönstrad bakgrund. Typsnitt kan också vara ett sätt att skilja namn, efternamn och yrkestiteln åt. Tänk på att använda ett typsnitt och en färg på typsnittet som på ett tydligt sätt bryter av från bakgrunden. Symboler som exempelvis föreställer leksaker, gosedjur, bebisar, hjärtan eller kvinnosymboler kan också hjälpa till för att förtydliga avdelning. Det bildliga skapar också en lekfullhet som kan vara betydande för patienter i alla åldrar, särskilt barn. Det kan också vara en idé att korrekturläsa texten på skylten innan ni lägger en beställning för att undvika att det blir felstavat.

Fäst namnskylten enkelt i arbetskläderna antingen med en militärklämma eller nål. En militärklämma kan vara smidigare och tryggare då den verkligen sitter fast hårt och säkert.