Namnskyltar för läkare

Namnskyltar för läkare

Är du läkare och vill ge dina patienter ett bemötande som är både personligt och professionellt? Använd en namnskylt. Hos oss kan du enkelt designa din egen namnskylt eller beställa en befintlig direkt.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

namnskylt lakare som Namnskylt

Namnskylt läkare | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt lakare som Namnskylt

Namnskylt läkare | Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt lakare som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

namnskylt lakare som Namnskylt

Namnskylt

(80.00x25.00 mm)

Bemöt dina patienter på rätt sätt

Som läkare arbetar du för att ge alla människor så god vård och korrekt hjälp som möjligt. Eftersom yrkesgruppen arbetar så pass nära människor som inte sällan har svåra besvär av olika slag är det särskilt viktigt med tydlighet och trygghet. Ett typexempel på hur du enkelt kan skapa större trygghet och tydlighet bland dina patienter, och även bland dina kolleger, är att skaffa en namnskylt. Namnskylten kan vara den detalj som bidrar till att den första personliga kontakten mellan människor upprättas. Och för att kunna vara förtroendeingivande som läkare krävs ofta ett bemötande som präglas av en balans mellan ett professionellt och ett personligt bemötande.

Som läkare kan det vidare vara bra att uppge ytterligare uppgifter än bara namnet på sin skylt. Förnamn, efternamn, yrkestitel och avdelning är exempel på information som med fördel kan skrivas ut på namnskylten. Detta främst för att till exempel ge patienter ökade möjligheter att få kännedom om vilket område du är specialist inom.

Designa din egen namnskylt

För att din namnskylt ska kunna spegla dig som läkare på ett så korrekt sätt som möjligt ger vi dig förstås möjligheten att själv designa din namnskylt. När du är nöjd med din design tillverkar vi namnskylten helt efter dina önskemål.

Vill du se exempel på klassiska typer av namnskyltar för läkare? Hos oss hittar du även ett brett sortiment med befintliga skyltar som du kan beställa direkt eller modifiera efter eget tycke.

Ge dina patienter ett bra bemötande. Beställ din namnskylt för läkare hos oss. Du kan även enkelt designa din egen namnskylt.