Nummerskyltar

Skyltar med nummer

Söker du efter unika nummerkskyltar? Designa dina egna nummerskyltar för alltifrån huset till de olika rummen på företaget.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

nummerskyltar som Träskylt

Nummerskyltar | Träskylt

(200.00x70.00 mm)

nummerskyltar som Plastskylt Gravyr

Nummerskyltar | Plastskylt Gravyr

(300.00x230.00 mm)

nummerskyltar som Plastskylt Gravyr

Nummerskyltar | Plastskylt Gravyr

(200.00x200.00 mm)

nummerskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(300.00x70.00 mm)

nummerskyltar som Plastskylt Gravyr

Plastskylt Gravyr

(350.00x150.00 mm)

Då behövs nummerskylten

Nummerskyltar är riktigt populära och kommer väl till hands både i hemmet och på företaget men också i andra sammanhang som exempelvis på förskolor, skolor och föreningar. Ett av de vanligaste ställerna att ha en nummerskylt på är husets fasad. Då används den för att visa alltifrån brevbärare till gäster vilken adress de befinner sig på.  Men även inomhus kan det vara en idé att ha nummerskyltar. Då kan det vara för att markera våning eller visa vilket kontorsnummer ett visst rum har. 

Nummerskyltar med olika design

Hos oss kan du designa din alldeles egna nummerskylt och en av de saker som du kan utforma sjäv är storleken på skylten. Vill du ha en liten nummerskylt som ska sitta utanför en lokal? Eller söker du efter en gigantisk nummerskylt att fästa på företagets byggnader?  När du designar din egen skylt så bör du också ha andra saker i åtanke än skyltens storlek. Framförallt bör du tänka på materialet som skylten är i. Detta är extra viktigt om skylten ska sitta utomhus då skylten ska klara av alltifrån hårda vindar till stekande sol och ösande regn.

Välj färg och form

För att få en så snygg skylt som möjligt så måste du utgå från vad du själv gillar och vilken miljö som skylten ska vara i. Ska skylten sitta på en vägg på en förskola? Då kanske en färgglad nummerskylt passar bra. Ska skylten sitta på ett kontor? Då kanske det är en stilren skylt i metall passar bättre.