Träskyltar

Träskylt med egen text. Robust och gemytlig.

Vad kan vara mer idylliskt i skyltväg än en gammaldags träskylt? Dagens moderna metallskyltar är fina men vill man lyfta fram ett varmt och hemtrevligt intryck passar det bra med en träskylt som välkomnar gästerna.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

traskyltar som Träskylt

Träskyltar | Träskylt

(190.00x100.00 mm)

traskyltar som Träskylt

Träskyltar | Träskylt

(133.00x112.00 mm)

traskyltar som Träskylt

Träskyltar | Träskylt

(80.00x80.00 mm)

traskyltar som Träskylt

Träskylt

(200.00x200.00 mm)

traskyltar som Träskylt

Träskylt

(80.00x80.00 mm)

Träskyltar med olika budskap

En röd liten stuga med vita knutar är drömmen för många. Nostalgikänslan flödar när man ser små torp eller hus i den stilen. Det passar ypperligt att ha en träskylt i samma stil på toalettdörren eller som säger "Välkommen" i hallen. Träskyltar placeras med fördel inomhus, och har användningsområde som massor av olika inredningsdetaljer.

Träskyltar kan fås i flera olika träslag som tex. Ek, Körsbär eller Mahogny och vi graverar in text och bilder helt efter dina val.

En naturlig skylt i trä kan vara mycket dekorativt. Placerar man den i rätt miljö ger det en extra känsla av natur och skogsmiljö. Träskyltar passar även bra som bordsskyltar att ha i receptionen och ger ett varmt välkomnande. Ett populärt användningsområde är också som personliga drickunderlägg som gör succé på tex. Bröllop och 50-års fester.

Träskyltar som du vill ha dem. Till huset, stugan eller andra platser.

Ordna din egen träskylt till badrumsdörren eller receptionen. Välj det träslag som passar dig bäst, ljusare skylt i Lönn eller en mörkare i Mahogny, skriv din text och ladda upp en bild om du vill. Texten på skylten bränns sedan in i träytan. Eller använd någon av våra färdiga mallar för att komma igång fort. Ditt val, din skylt!