Dekor

Dekor för hemmet eller företaget

Dekor, eller dekoration, handlar i största allmänhet om utsmyckning av olika saker eller platser. Det är med syfte att göra omgivningen finare, tryggare eller hur man än vill ha det och för att skapa en annan atmosfär. Dekor är både kul och fint!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

dekor som Vinyltext

Dekor | Vinyltext

(90.00x145.00 mm)

dekor som Vinyltext

Dekor | Vinyltext

(940.00x480.00 mm)

dekor som Vinyltext

Dekor | Vinyltext

(860.00x850.00 mm)

dekor som Vinyltext

Dekor | Vinyltext

(240.00x100.00 mm)

dekor som Vinyltext

Vinyltext

(940.00x480.00 mm)

dekor som Vinyltext

Vinyltext

(1800.00x530.00 mm)

dekor som Vinyltext

Vinyltext

(140.00x140.00 mm)

dekor som Vinyltext

Vinyltext

(185.00x146.00 mm)

Olika slags dekor

Det finns väldigt många olika typer av dekor då det är någonting som nästan alla använder sig av. Det är till exempel väldigt vanligt att dekorera sitt hus med diverse inredningsdetaljer och prydnader. Genom att utgå från en stil och den känsla man vill förmedla i hemmet kan man välja dekor utefter det. Här finns det enormt många olika stilar att välja mellan och utbudet av dekor är mycket stort. Vidare är det också mycket vanligt att dekorera barnens rum med roliga figurer som tex. ugglor, djur och figurer. Då används en väggdekor som kan flyttas runt och bytas ut när barnen växer. Det finns även en typ av dekor som kallas för fönsterdekor, den används ofta i butiker och restauranger och beskriver exempelvis öppettider och visar logotyper och extraerbjudanden. Fordonsdekor är också vanligt förekommande där man genom dekor väljer hur både insidan och utsidan av ett fordon skall se ut. Dekor används alltså i otroligt många olika sammanhang och är någonting som nästan alla kan hitta användningsområden för.

Varför ska man använda sig av dekor?

Ja, varför inte? Att använda sig av dekor och att dekorera sin omgivning gör oftast att du trivs mer i den. Det kan göra att du trivs bättre i ditt hus, lägenhet, trädgård, kontor, bil, båt eller var som helst och vem vill inte trivas där man spenderar mycket tid? Det är din chans att sätta din personliga prägel och markera vem du är, och detta på ett extremt roligt sätt. Att dekorera är riktigt kul! Om du exempelvis har en vit vägg hemma kan du på ett enkelt sätt sätta din personliga prägel genom att designa en egen dekor och fästa på väggen.

En utställningsmässa eller liknande skulle heller inte vara densamma utan dess dekor. Här arbetar man väldigt flitigt med hur man dekorerar den eftersom det verkligen skall förmedlas rätt känsla till besökarna.

Dekoration - roligt, trivsamt och livsnödvändigt!

Att använda sig av dekor gör alltså vardagen och livet lite roligare och trivsammare, samt är mycket nödvändigt i många sammanhang. Det är roligt att dekorera, så dekorera mera!