Klistermärken

Egna klistermärken och stickers

Även om vi lever i en digital tidsålder med internet och sociala medier har klistermärken aldrig varit så populära som de är i dag. Klistermärken och stickers har mångsidiga "offline" egenskaper som gör dem perfekta för användning i hem, organisationer, företag och evenemang med mera. Den digitala tekniken gör det dessutom enklare än aldrig förr att designa egna klistermärken och stickers som passar dig. Du kan nämligen välja exakt den form, stil och utseende som passar dina behov och önskemål. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan designa dina klistermärken!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(696.00x629.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(61.00x56.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(47.00x64.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(162.00x206.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(240.00x248.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(328.00x194.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(56.00x47.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(60.00x39.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(196.00x179.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärken | Klistermärke

(58.00x58.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(180.00x180.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(79.00x75.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(109.00x99.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(400.00x471.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(195.00x193.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(56.00x47.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(55.00x58.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(47.00x43.00 mm)

klistermarken som Klistermärke

Klistermärke

(35.00x60.00 mm)

Designa egna klistermärken och stickers

Hos oss kan du anpassa dina klistermärken och stickers med en egen design, form, färg eller storlek som du själv önskar. Det här är en stor fördel eftersom det garanterar att de passar in på den plats du vill ha dem. Du kan till exempel välja en viss logotyp eller budskap som du vill uppmärksamma omgivningen om.

Det finns utan tvekan många användningsområden för klistermärken eller stickers. De kan snabbt ge interiören i ditt hem ett unikt estetiskt utseende, för att inte tala om hur roliga de är för barn. Om du driver ett företag är de utmärkta för marknadsföring och som motivation för dina anställda. Som du märker är anpassade klistermärken och stickers som du designar själv en mycket bra investering. Borta är dagarna då du behövde leta efter något passande eftersom du kan designa dina egna från grunden!

Dekorera med klistermärken och stickers

Få saker säger mer om dig själv än hur ditt hem ser ut. Allt från möbler till tapeter är en återspegling av vem du är som person och därför är det värt att investera i hemmets inredning. Dock är det inte alltid så billigt med en ny inredning. I själva verket kan det kosta en hel del och därför är det värt att tänka utanför boxen samt hitta andra lösningar. Den goda nyheten är att det finns en enkel, kostnadseffektiv lösning. Vi låter dig helt enkelt designa dina egna klistermärken och stickers som du kan dekorera ditt hem med utan till en låg kostnad. De flexibla egenskaperna i stickers låter dig designa dem i en mängd olika färger, mönster eller storlekar baserat på dina unika behov och önskemål.

 

Det här garanterar att du kan dekorera ditt hem med modeller som passar din stil, allt från små roliga figurer till eleganta och sofistikerade mönster. Dina möjligheter till ett kreativt hem som kan förundra och imponera på besökare blir obegränsade. Det är högst osannolikt att du eller någon annan använder samma klistermärken på samma sätt.

 

Fördelar med klistermärken och stickers

Fördelarna med vad våra anpassade klistermärken och stickers kan ge dig är många, de viktigaste av dessa är följande:

 

 • Håller en hög kvalitet - När du designar dina klistermärken hos oss är det inte bara en kostnadseffektiv process, utan också en process som kännetecknas av mycket hög kvalitet. Resultatet är flexibla, slitstarka, tåliga klistermärken och stickers med en enastående design. Eftersom priset är överkomligt kan du dessutom kunna designa många och använda dem till allt möjligt!

 • Är enkelt och snabbt - En annan fördel är hur enkelt du kan designa dina egna kreativa klistermärken. Du kan på nolltid anpassa dem efter dina speciella behov och önskemål utan några som helst hinder. Det här har fördelen att spara tid eftersom du slipper leta efter några färdiga klistermärken eller stickers som ska passa in samt finnas i lager. Som du märker är det mycket mer flexibelt att designa dina egna från grunden. Oavsett om du behöver några med budskap som är engagerande och roliga eller informativa och upplysande, så kan du välja din design mycket snabbt.

 • Låter dig placera dem på valfri plats - En tredje fördel med klistermärken och stickers är användarvänligheten. Med tanke på att de är självhäftande behöver du bara dra av dem från omslaget och bokstavligt talat placera dem var som helst! Till exempel kan du täcka över repor och skavanker eller ge glans åt tomma ytor. Om du driver en verksamhet som säljer produkter i form av burkar, flaskor, påsar eller annan typ av förpackning är de perfekta som etiketter. Du kan testa dig fram genom att experimentera med olika design på dem tills du blir nöjd.

 • Ger dig mångsidighet - Ännu en fördel med klistermärken eller stickers är den mångsidighet som de ger dig. Så länge du har en slät yta tillgänglig kan du använda den för dina klistermärken. Denna mångsidighet är en fantastisk möjlighet som du kan dra nytta av om du driver ett företag för exponering av ditt varumärke. Ett tips är att vara strategisk och välja föremål som dina kunder ofta ser på som till exempel dörrar, lampor, muggar eller speglar. På dessa ytor kan du enkelt ha klistermärken. Val av föremål beror naturligtvis också på vilken typ av verksamhet du driver samt vilken bransch det gäller.

Alla ovanstående fördelar visar hur anpassade klistermärken eller stickers som du själv har designat kan hjälpa dig. I rätta händer kan de användas som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för att få ditt företag mer konkurrenskraftigt.

 

Marknadsför ditt företag med klistermärken

De flesta som driver ett företag letar ständigt efter nya sätt att sprida ryktet om sina produkter. Användning av anpassade klistermärken och stickers som marknadsföring för ditt varumärke är ett enkelt sätt sticka ut. Det är också prisvärt eftersom du kan designa dem i vilken form och storlek som helst, så att de passar perfekt med utseendet på de produkter som du säljer till dina kunder.

 

Här kan se hur anpassade klistermärken som du har designat själv hos oss kan användas som ett marknadsföringsverktyg. Faktum är att det finns många kreativa skäl till användning i din marknadsföring, nio av de bästa exemplen är:

 

 1. Kombinerar information och kreativitet - Väldesignade klistermärken kan vara en blandning av information och kreativitet som lätt fångar blicken hos dina kunder. Informationen ger tydlighet medan kreativiteten skapar en unik stil åt varumärket. Det råder ingen tvekan om att kunderna uppskattar denna unika kombination och blir nyfikna på det företag som finns bakom varumärket.

 

 1. Bjuder på många olika användningsområden -När det kommer till marknadsföring finns det många användningsområden för klistermärken eller stickers. Inte minst på grund av att du kan bestämma exakt den form, storlek eller färg som passar dina marknadsföringsplaner bäst. Samma klistermärken passar inte alltid lika bra för olika ändamål, därför är det så bra att designa egna. När du designar dina egna kan du baserat på din budget eller målgrupp anpassa dem för maximal effektivitet. Du kan tänka strategiskt och lyfta fram de egenskaper som förknippas med ditt varumärke och dina produkter.

 

 1. Gör det enkelt - Det är lätt att välja en anpassad design, layout, stil eller text för dina klistermärken och stickers som passar dina produkter. Du får full kontroll över hur du vill att de ska se ut samt vilken typ av information som skall visas. Allt det här gör det enkelt för dig som driver ett företag att börja marknadsföra ditt varumärke.

 

 1. Passar perfekt på dina produkter - Du har möjligheten att designa anpassade klistermärken eller stickers som passar dina produkter perfekt, oavsett om det gäller livsmedel som mat och dryck, rengöringsmedel, skönhetsartiklar, parfym eller kosttillskott. Du kan till och med ange innehållsförteckningen på dem för att ge specifik information om vad produkten innehåller.

 

 1. Ger ett professionellt utseende på förpackningar - Att sälja produkter med ett professionellt utseende på förpackningen kan vara avgörande för ditt företags lönsamhet och tillväxt. Om dina produkter inte är attraktiva eller tilltalande för dina kunder spelar det ingen roll hur bra de är. Troligen har dina konkurrenter liknande produkter som de säljer, då kan dina kunder köpa dessa istället. Det här är det sista du vill ska hända om du har en produkt av hög kvalitet som du vet är mycket nyttig, vänd dig till oss för att designa bra klistermärken till dina produkter.

 

 1. Ger ditt företag en identitet - En viktig aspekt i marknadsföring är företagets varumärkesprofilering. Det här kan du dra nytta av genom att använda anpassade klistermärken och stickers för att skapa en identitet. Med hjälp av en identitet som kunder eller potentiella affärspartners känner igen sticker du ut bland konkurrenter. Det säkerställer att alla blir medvetna om att det är ditt företag som ha tillverkat produkten, även de kunder som har liten kunskap om varumärken. Ju mer unik designen är på dina klistermärken eller stickers desto enklare blir det för dina kunder att identifiera dina produkter med ditt företag. Tänk bara på att skapa en bra design eftersom den förknippas med ditt företag. Om du är för snabb och skapar en design av låg kvalitet kan det ge intrycket att även dina produkter är av låg kvalitet, något som du absolut inte vill ska hända! Se till att dina klistermärken är väldesignade och håller en hög kvalitet, hela din verksamhet skall förknippas med positiva egenskaper.

 

 1. Ökar lönsamheten och försäljningen - Om du behöver stärka dina marknadsföringsinsatser är det värt att överväga anpassade klistermärken och stickers. Du kanske undrar varför? Svaret är att det helt enkelt är ett av de bästa marknadsföringsverktygen som finns. När du investerar i anpassade klistermärken och stickers av hög kvalitet kommer det onekligen att öka försäljningen. Det är ett effektivt sätt som både ökar lönsamheten samt främjar varumärkeskännedomen för såväl nya som befintliga kunder på marknaden. Till följd kommer det att hjälpa ditt företag att växa sig större. Dessutom är processen mycket enkel och du kan göra allt online hos oss. Använd bara din kreativitet genom att välja rätt form, storlek, text, mönster samt färger som passar till produkten du vill sälja till dina kunder. Varje detalj och egenskap har betydelse och kan bidra till ökad försäljning. Faktum är att det finns nästintill oändliga möjligheter för hur du kan designa klistermärken eller stickers för att förbättra ditt varumärke. Låt din kreativa sida blomma ut och skapa en perfekt design på dina klistermärken och stickers!

 

 1. Skapar medvetenhet - Med anpassade klistermärken och stickers har du alla möjligheter att skapa medvetenhet om ditt varumärke. Genom att använda din fantasi och kreativitet kan du skapa ett bra anpassat klistermärke som sticker ut och får uppmärksamhet. Det är också bra med en strategi angående var du placerar dina klistermärken för maximal exponering bland människor.

 

 1. Bygger bra relationer med kunder - Anpassade klistermärken eller stickers föredras i mycket högre grad av dina kunder än standardiserade varianter. Det visar att företaget bakom dem har gjort en ansträngning för att bygga en relation med kunder. Därför är det en mycket effektiv form av marknadsföring samt ett sätt att skapa lojalitetsband mellan kunderna och ditt företag.

 

 1. Sparar pengar - Även om det inte är gratis att designa egna anpassade klistermärken och stickers, så är kostnaden värt det alla gånger. I jämförelse med andra former av marknadsföring är det kostnadseffektivt och hjälper dig därför att spara pengar. Faktum är att du kan förmedla samma budskap i dina klistermärken som i andra mindre kostnadseffektiva former av marknadsföring. Du sparar pengar och kan använda dina resurser till andra viktiga delar av verksamheten.

 

Uppnå dina mål med klistermärken

Om det är en sak vi vill du ska ta med dig härifrån, så är det att du kan uppnå alla dina mål med egna klistermärken eller stickers, oavsett om det gäller personliga eller professionella mål. Möjligheten att placera klistermärken på valfri yta eller valfri förpackning gör dem till en kraftfull strategi för marknadsföring på ett enkelt sätt.

 

Alla fördelar och skäl till att börja använda klistermärken bevisar att investeringen är värd alla pengar. Nu när du är medveten om alla dessa fördelar vet du att det finns ett snabbt sätt att optimera allt från inredningen i ditt hem till marknadsföringen för dina produkter. Så börja redan nu med en skiss på klistermärket för att sedan designa dem hos oss. Hela processen gör du direkt i webbläsaren, du behöver inte ens lämna hemmet! Låt din kreativitet blomma upp och gestalta sig. Det är ett perfekt tillfälle till övning på dina kreativa färdigheter och förmågor som du kanske inte har använt på länge.

 

En sak är säker, du kommer att uppnå dina mål och uppfylla dina unika behov med egna klistermärken. Ett mycket enklare sätt har aldrig funnits, så dra nytta av denna fantastiska möjlighet nu för att komma igång! Dessutom är det prisvärt och en förvånansvärt snabb process.