Ledskyltar

Skyltar som lyser. Högsta exponering i skyltfönstret.

Det självklara alternativet för företag som vill synas för sina kunder är att göra det med hjälp av LED-belysning. Våra led-skyltar graveras med valfri text och bild och kan sedan lysas upp i flera färger med den medföljande fjärrkontrollen. Kan kopplas till USB port eller nätuttag. Hos oss kan du enkelt designa din egen LED-skylt eller beställa ett av våra befintliga exemplar.

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

led skyltar som Ledskylt

Led-skyltar | Ledskylt

(300.00x100.00 mm)

led skyltar som Ledskylt

Led-skyltar | Ledskylt

(300.00x160.00 mm)

led skyltar som Ledskylt

Ledskylt

(300.00x160.00 mm)

Gör dig synlig för kunderna med en ledskylt

En förutsättning för att ditt företag ska ha möjlighet att leverera varor eller tjänster till kunder är att de vet om att ni finns. Därför är det förstås av största vikt för er att dra till er uppmärksamhet. Det faktum att LED-belysning används i de flesta skyltar idag vittnar om att många är medvetna om värdet av att synas och väljer att träda fram för sina kunder. Gör det du också!

Designa din egen Ledskylt

Hos oss kan du enkelt designa din egen LED-skylt. Eftersom du känner ditt företag allra bäst är det självklart för oss att ge dig möjligheten att själv bestämma hur din skylt ska se ut. För dig som har ont om tid eller behöver inspiration erbjuder vi också ett stort antal färdiga exempel. Av dessa kan du antingen beställa en befintlig exempelskylt direkt eller modifiera en skylt efter vad som passar just ditt företag.

Varför LED?

Förutom att en upplyst skylt träder fram bättre än andra skyltar finns en rad ytterligare fördelar med att använda just LED. Lysdioderna som används som belysningskälla är inte bara energisnåla och garanterat driftsäkra utan klarar också stötar och temperaturväxlingar på ett oklanderligt sätt. Till skillnad från andra ljuskällor gör LED det dessutom möjligt att variera belysningen och hitta nya kreativa sätt att utforma skylten på. LED-tekniken är för närvarande under stark utveckling och följaktligen det självklara alternativet för företag som vill ligga i teknikens framkant.