Gör posters med egen design

Posters passar många olika områden.

Företag, firmor eller privatpersoner har emellanåt ett behov av att synas lite extra. Det kan vara vid nyöppnande av en butik, visa att det är rea eller en privatperson som ska hyllas. Då är posters ett utmärkt sätt att visuellt sprida kännedom om eventet!

snabb-leverans

Snabba leveranser!

högsta-kvalitet

Högsta kvalitet

enkelt_att_använda

Enkelt att använda

posters som Poster

Posters | Poster

(430.00x600.00 mm)

posters som Poster

Poster

(460.00x600.00 mm)

Posters som reklam eller för privatpersoner

För företag

Är du innehavare av ett företag som till exempel har flyttat in i nya lokaler? Då är det lämpligt att alla kunder får reda på det. Ett sätt är att sätta upp stora posters på utsidan av lokalen så att det är enkelt att se vilken firma som har sin verksamhet där. Ska företaget ställa ut på en mässa är posters också ett mycket bra sätt att fånga besökarnas uppmärksamhet. Sätt upp stora färgglada posters med företagets logga, högt upp i mässlokalen så kommer garanterat ingen missa att just ditt företag är representerat. 

För privatpersoner

En rolig idé till present är en stor poster med födelsedagsfiraren i helfigur! Toppen till 50-årsfesten. Garanterat väntar sig jubilaren inte att få se sig själv på en så stor bild. Andra användningsområden för posters till privatpersoner kan vara till studenten. Många förstorar upp ett foto och limmar på en skylt men det går lika bra att beställa en poster och sätta upp den på skylten.

Använd posters som reklam eller för privat syfte

Beställ stora, färgglada posters som kan användas både privat eller för företaget. Här hittar du ett stort utbud av prisvärda posters för alla tillfällen.